Skip to main content
  • 30.03.2022.

Future Scope objavio detalje Aftera nakon maratonskog festivala

Uz tri dana Future Scope festivala organizatori su se pobrinuli da i rane jutarnje sate provedete plesno na službenim afterima koji će se odvijati u Boogaloo klubu

Piše: 


Nakon prve večeri 13. svibnja na Jarunu, Boogaloo otvara vrata za prvi after 14.05. od 06 ujutro, a za pultom su Mary, E-Base, Senno & Sin.

Mary je na glazbenoj sceni još od 80-ih, a jedan je od zaslužnih za udaranje čvrstih temelja domaće underground elektroničke scene. Odrastao je u alternativnim zagrebačkim klubovima poput KSET-a, Jabuke, Kulušića i Lapidarija, a njegov žanr je puno više od jednog žanra (techno) u koji ga se često nepravedno strogo ukalupljuje. Ako volite mračni, darkerski, naelektrizirani sound – to je Mary!

E-Baseova glazbena priča je toliko bogata i datira također još od 80-ih, tako da on danas slovi kao jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a s najširim opusom glazbenih zanimanja (radijski voditelj, producent, promotor, urednik glazbenog magazina..), gigova i suradnji . Uz ove dvije legende nastupit će i rezidentski b2b dvojac Senno & Sin.

Nakon druge festivalske večeri 14. svibnja, u zoru 15.05. ponovno se sve sa Jaruna seli u Boogaloo na drugi službeni after od 6 sati.

Na Balance flooru zabavljat će vas kvarnersko-istarski trojac Krekman (Pula), Lemon (Pula), Mark Ash (Rijeka), dok na Techno flooru imamo live poslasticu s F.O.R.M. potpisom, DJ Gumju iz Slovenije te Marcello & Adio F. b2b, uigrani dvojac iz Graza!

Balance Floor
● LEMON
● MARK ASH
● KREKMAN

Techno Floor
● F.O.R.M. live
● GUMJA
● MARCELLO b2b ADIO F.

Ulaznice: 50kn s festivalskom narukvicom, 70kn bez narukvice. Ulaznice će se moći kupiti na dan događanja na blagajni kluba.

*ukoliko do trenutka održavanja evenata dođe do popuštanja epidemioloških mjera, službeni after party počet će u 04:00h

Podsjetimo se i da se Future Scope festival održava kao kruna za 20 godina rada istoimenog party brenda, a na Jarun od 13. do 15. svibnja dolaze brojna inozemna i domaća imena elektroničkog zvuka: Sven Väth, Paul van Dyk, Sam Paganini, Stacey Pullen, Mauro Picotto, Nicole Moudaber, DJ Rush, Terry Francis, Faithless DJ set, Nathan Coles i mnogi drugi. Ulaznice su dostupne na Entrio.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk