Skip to main content
  • 7.07.2023.

Glavni grad BiH s nestrpljenjem čeka Sarajevo Matinee konceptualni party 8.7.

Sarajevo Matinee, koncept dnevnih partija na atraktivnim outdoor lokacijama u Sarajevu vraća se ove subote, 8. srpnja ispred Historijskog muzeja

Piše: 

Zbog otkazanog Matinée-a prošle subote, uzrokovanog netočnim informacijama institucija zaduženih za praćenje vremenske prognoze, organizatori (Alain, Coem i 2odd) su odlučili odmah napraviti novi event koji je na rasporedu već sutra (subota).

Line up sa izmijenjenim sastavom činit će moćni After Affair, Alain, Coem i warmup set by Axonn.

Glavni cilj ovog projekta je promoviranje lokalnih umjetnika kako bi podigli svijest o postojanju perspektivne muzičke scene u Sarajevu. Osim glazbe, na svojim eventima predstavili su i brojne izložbe različitih umjetnika iz grana slikarstva pa tako i ovaj put dodatni program je slijedeći:

Slikarski performans + izlozba radova by Sunita Fišić

Slikarski performans by Bekir Idrizović

Gastro pub FABRIKA

Somersby long drinks

Pet friendly

U suradnji sa Ministarstvom kulture i sporta KS poklanjaju BESPLATAN ulaz i TUBORG ICE 1+1 happy hour od 14:00 do 17:00! Ulaznica poslije 17:00h je 15KM.

Nedavno održani Sarajevo Matinee na lokaciji Greenspace Park okupio je preko 1400 partijanera, a ugostili su Mitu Gamija. Valja spomenuti da se after održao u Silver&Smoke klubu. To je samo jedan u nizu evenata zadnjih par godina za koji se traži ulaznica više. Pogledajte aftermovie s tog događaja u nastavku.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2