Skip to main content
  • 16.03.2017.

Jako s Jakopetzom… aka Fabian piše review trake!

Koliko jako? Koliko je jako zaista jako to će ti odlučiti sam Fabian jer je, od sada pa nadalje, lentom Klubske posvećeni i dezignirani za preslušavanje novih promo traka koje se digitalnim slivovima usmjeravaju spram Klubske.

 
Za malo preliminarnog infa o Jakopetzu – samo reda radi, ako si se baš danas probudio iz kome ili katatonije ili izašao iz samonametnute šumske askeze bez WiFI-ja – Fabian Jakopetz ti dođe kao jedan od onih rođen i odgojen na ulicama i floorovima Zagreba. Želiš li mu laskati možeš ga zvati techno maestrom ili ako trebaš neki talisman pogladiš ćelavu glavu dok mrmljaš ispod glasa neku osobnu litaniju. Inicijalno prebiranje po gitarskim žicama raznolikih bendova zamijenio je alias Dj Dechko, a s njime i odrastanje kroz elektroniku u muškarca koji stoji iza programa Synergy i žonglera techna, techousea, housea, progressivea i minimala. 

 
E sada za voajere koji žele više detalja skok na Fabianovu proljetnu priču ovdje i zatim oko nazad na ono zbog čega si došao.
 
Svaki mjesec možeš na sidru portala Klubske Scene očekivati novu top desetku promo traka velikih stranih labelova po Fabianovom odabiru. Od svekolikog promo materijala koje stiže u bazu pet traka će se uz review i osobni osvrt naći kao top 5 prime time odabira i jednako tako imati će i svojih top 5 after parnjaka. Top review desetka će biti koncipirana na način da se u njoj, uz materijale stranih labela, u slučaju velike količine kvalitetnog materijala ujedno može naći i pokoji domaći uradak koji Fabi slobodno šalješ na pushkarjakopetz@gmail.com .
 
A gdje ga loviš u kalendarskim blizinama? Prvo ti je gostovanje kod Maminha na Yammat FM-u 17. ožujka, zatim subota 18.ožujka u DEPO klubu gdje stižu i Marika Rossa Alex Dolby, i kolega mu Teo Harouda. U ponedjeljak, 20. ožujka uštimavaš se na live stream Top DJ Rooma, nove pomame na YouTubeu pod autorskom palicom Damira Cuculića gdje si u trećoj epizodi od 8 uvečer do 11 i tu će uz malo intro razgovora i smijeha Fabijan preuzeti mix od 120 minuta, a live stream link i prethodne dvije epizode loviš ovdje.

 
I za sada da stanemo na prvom aprilu, sasvim bez šale, ozbiljni kao kada skužiš da nemaš više kave ujutro, pozivamo te na slavlje 3 godine DEPO kluba 1.4., gdje su uz Jakopetza tu i Teo Harouda, Teo Zver, Teychee i Katarina O'Halloran.
 
Eto pa odaberi koji ti se sviđa, ili ih suvereno pokemoniraj i skupi sve, i vidimo se i slušamo na floorovima uz stvari koje stvaraju vaši za vas na vašem. Enjoy!
 
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk