Skip to main content
  • 14.02.2023.

Karnevalska groznica preuzima Crkvu

Sitno brojimo do najluđeg vikenda u godini u Rijeci

Piše: 

Naslovna foto

CFSN Masken`bass

Nakon pandemijske pauze, Carnival DJ Session se vraća u akciju, na dobro poznato mjesto zločina u Ex port i službeni after u Crkvi. Plesnjak od ranojutarnjih subotnjih sati trajati će praktički do ručka uz Anu Antonovu, Lemon Inc, Fryera i Richija b2b Kolorisa.

Photo by Sarah Pflug from Burst

Ana Antonova je nagrađivana DJ-ica i producentina, vlasnica etikete distrikt051 i važna figura thanqmusic izdavačke kuće. Originalno sa Krka, na sceni je prisutna još od 2005., a njezin zvuk levitira između minimal/deep techa i deep housea. Više od 20 godina na sceni broji Lemon Inc, koji je važna figura istarske scene i čovjek iza projekta Balance.

Još jedan DJ s dugogodišnjim stažom je Riječanin Fryer, koji je kroz svoju glazbenu karijeru prošao cijelu glazbenu lepezu dok se nije smjestio u elektroničkoj glazbi. Pokretač je Work The Floor klupske večeri koja stavlja na naglasak dovođenje kvalitetne underground house glazbe na plesni podij. Postavu afterhoursa u Crkvi kompletiraju BeatPointovi Richie i Koloris.

Vrata aftera se otvaraju u 5 sati ujutro, a upad je 5€.

FB EVENT: CDJS 2023 Official Afterhours

Nakon jutarnjeg razgibavanja uz Carnival DJ Sessions afterhourse, ove subote 18. veljače, Outside Connection ima novi showcase u Crkvi. Nakon predstavljanja mladih techno snaga u siječnju, Outside Connection ovog puta dovodi Kolektora, Eneixa i Tiasa.

Igor Ivanišević poznatiji kao Kolektor, ljubitelj je hip-hopa od malena, a upoznao se s elektroničkom glazbom i stao za put prvi put 2012. Pronalazi se u progressive, minimal i groovy houseu, a njegova glazbena putovanja kroz setove znaju završiti i sa techno zvukom. Tias se upoznao s elektroničkom glazbom 2007. preko hard techno CD-a Maria Ranieria, a nekoliko godina kasnije ulazi u svijet DJ-inga.

Uz kolegu Ivana Ivanisa stvara kolektiv Outside Connection, a 2018. dobiva nominaciju za nagradu Ambasador. Eneix je povezan s elektroničkom glazbom od tinejdžerskih godina, a svoj put je našao u technu. Inspiriran radom i muzikom lokalnih DJ-eva poput Ogija i Tiasa, 2019. odlučuje se prebaciti iz uloge partijanera u DJ-a.

Ulaz je 7€.

FB EVENT: Outside Connection Showcase at Crkva

Vikend u Crkvi zaokružuje se s maratonskim Carnival Partyjem, ove nedjelje 19. veljače. Za gotovo 16 sati glazbe pobrinuti će se Sinisa Tamamovic, DJ Ogi, Tech Rule, Dikla, Senkić, Pico Chavese, Festina Lente i Big D.

Sinisa Tamamovicje Banjalučanin s londonskom adresom. S elektroničkom glazbom susreo se u 90-ima, a od 99-te zajedno s Mladenom Tomicem djeluje u Urban Beat organizaciji. Osim nastupa po Bosni i Hercegovini te regiji, Sinisa je nastupao van granica Europe te se može pohvaliti s gostovanjima u Sjevernoj i Južnoj Americi. Njegovu glazbu podržali su DJ-evi poput Dubfirea, Richie Hawtina, Adama Beyera, Paca Osune i brojni drugih, a za Sinisu Tamamovica i njegovu glazbu se moglo čuti na radiju BBC-a.

 

Uz Sinišu, na Carnival Partyju nastupaju neizostavni predstavnici lokalne scene poput riječkog sinonima za techno DJ Ogija, član Artnotea i ljubitelj tvrdih zvukova Tech Rule, iskusni Pico Chavese, Dikla iz Loud Silence kolektiva, predstavnik Energetice Festina Lente te BeatPointovi Senkić i Big D.

Ulaz do ponoći je 4€, iza ponoći 5€.

FB EVENT: CARNIVAL PARTY

brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2