Skip to main content
  • eddy ramich
  • 19.09.2013.

Kontrapunkt i Beat The Future u Katranu

Prostor Photo Studio Katran ovog će vikenda postati najveselije mjesto kada je jedan rastanak u pitanju te mjesto početka nove sezone.

Naslovna foto

Eddy Ramich
 
Rastanci nikad ne padaju najbolje, no Kontrapunktov ispraćaj ljeta kroz šestosatni DJ set koji donosi Eddy Ramich obojit će nadolazeće jesenske dane u najtoplije glazbene tonove. Dugi set koji će Eddy podijeliti s publikom, kao uvijek, neće imati ograničenja kada su stilovi u pitanju. Domaćinu tih šest sati vjerojatno neće biti ni dovoljno jer nakon uzbudljivih ljetnih mjeseci donosi pregršt novih i neobjavljenih materijala i stariju klasičnu produkciju. Pozvani su prijatelji glazbe, plesači, putnici namjernici i svatko otvorenog uma da u prijateljskoj atmosferi kroz maratonsko glazbeno druženje isprate ljetne mjesece i zajedno krenu prema jeseni u kojoj isto tako neće nedostajati glazbenih uzbuđenja.
{youtube}5H5D-y4CsfI{/youtube}
 
Već iduću večer u Katranu vas očekuje prva večer Beat the Future i za tu će prigodu ugostiti dva iznimna strana izvođača – Sweatsona Klanka, poznatog i po imenu Take, koji dolazi iz Los Angelesa gdje je kao DJ i producent odigrao ključnu ulogu u beats pokretu iz kojega je rođena cijela današnja svjetska beats scena (kojom se BTF inače bavi), te Jona Phonicsa, britanskog producenta specifičnog stila (hip hop, electronic, soul, modern funk) kojega većina pamti po pjesmi "The One' s" kompilacije legendarnog Gillesa Petersona 'Brownswood Bubblers Seven'. Njima se pridružuje i cijenjeni zagrebački hip hop producent Koolade, dobro poznat u i izvan Hrvatske, ovoga puta kao DJ, što inače rijetko možemo čuti, uz možda i neko MC iznenađenje. S njima tu je i DJ-ica i pokretačica BTF projekta, Maja Milich.
 
{youtube}lE6Az6Fm0T8{/youtube}
 
Oba partyja počinju u 22 sata, a upad će vas u petak stajati 20 kuna do ponoći, 30 nakon, a za upad u subotu pripremite 50 kuna.

{jcal_latest eventid=4355}
{jcal_latest eventid=4323}
sea star desk
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju