Skip to main content
  • alt
  • 22.02.2015.

Makaranin postaje globalan!

U elektroničkim kuloarima je procurio info da bismo uskoro mogli očekivati izdanje Manuela De La Marea u kolaboraciji s našim mladim momkom iz Makarske DANCElectricPHILIPEom.

 
Klinac koji je djetinjstvo proigrao na Makarskoj rivijeri odrastao je u DJ-a i producenta koji trenutno drži rezidenciju u Culture Clubu Revelin.

alt

 
Koja je Manuelova priča? Ovaj majstor pulteva jedan je od trijade koja vodi 303Lovers label uz Alexa Kenjija i Luigija Roccu. Nakon što je trojka vlasnika labela držala neko vrijeme pažljivo oko na onome što se kuha u Filipovoj kuhinji, došla jei formalna ponuda za suradnju, a iz DANCElectric stožera stiže vijest da je ovo samo prvi od mnogih projekata.
{youtube}G64ND6sLr_w{/youtube}
 
Čisto ako do sada niste ubrali koliko je važna suradnja s 303 ljubavnika, ovaj label podupire sama krema elektronike kao što su Pete Tong, Richie Hawtin, Mark Knight, John Acquaviva, UMEK, Tiësto, Bob Sinclar, Roger Sanchez, Axwell i David Guetta, a izdanja im nerijetko uskoče i na Defected i MInistry of Sound Rec. Ministarstvo je također i najavilo nastup Manuela De La Marea i Luigija Rocce u njihovom Londonskom klubu.

alt

 
DANCElectricPHILIPE još je uvijek vezan nitima šutnje do finalizacije projekta, ali napomenuo je kako nas čeka nekoliko glazbenih iznenađenja vezanih za Culture Club Revelin a do tada ga možete upecati 13.ožujka u Gjuri 2 ili pak 2. svibnja na Big Spring Break 2015. 
 
Jedva čekama prvo izdanje i Filipu, iako je ovaj uspjeh rezultat predanog rada, želimo i naramak sreće dok hrabro grabi prema zvjiezdama. Nikada nismo ponosniji no kada naša ekipa uspije!
 
sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk