Skip to main content
  • 15.02.2024.

Marko Nastić pokreće mjesečnu radijsku emisiju “NSTC Podcast”

Originalno osmišljen kao glazbeno-modni brend, sada je postao podcast serijal.

Piše: 

Naslovna foto

Mature Minds

Marko Nastić je pokrenuo svoju novu radijsku emisiju “NSTC Podcast” koja će se emitirati jednom mjesečno na Radio D59B.

Predstavljajući svoj novi projekt na društvenim mrežama, Nastić je poručio kako je NSTC prvobitno pokrenut kao glazbeno-modni brend koji je izrastao 2021. u podcast serijal, ali da mu je trebalo neko vrijeme da otkrije što želi s njim.

Sada kaže, da je napokon našao način da predstavi svoju drugu umjetničku stranu: “Svirajući svakog vikenda u “prime time” terminima, uz poneki all-nighter, ostaje mi brojna nikad svirana glazba. Budući da sam strastveni selektor i kolekcionar, oduvijek sam čeznuo za platformom gdje bih mogao podjeli glazbu iz svoje opsežne kolekcije.”

Svakog prvog četvrtka u mjesecu od 22 sata, prekaljena regionalna zvijezda će pripremiti četverosatni mix koji će biti nešto drugačiji od onoga što se inaće može čuti na njegovim nastupima, a osim njegovih glazbenih odabira, svaka emisija će imati i posebnog gosta.

“Nastojat ću vam predstaviti pjesme koje osobno slušam kod kuće, uključujući i neke B strane vinyla, kao i razne elektroničke žanrove u kojima uživam.” objašnjava Marko Nastić.

Premijeru “NSTC Podcasta” na Radio D59B će biti 7. ožujka, kada će Nastić iz arhive izvući originalni podcast iz 2021. kako bi predstavio korijene koncepta. Osim toga, poznati su i prvi posebni gosti. U travnju će to biti Stojche Cvetanovski, u svibnju Borut Cvajner, a u lipnju UMEK sa svojim pseudonimom Zeta Reticula.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk