Skip to main content
  • 15.02.2024.

Underground d.o.o gostovao u beogradskom Drugstoreu

Jedan od najaktivnijih hrvatskih kolektiva nedavno je odradio veliko gostovanje u Beogradu.

Piše: 

Naslovna foto

Enora Paola

Eco-friendly kolektiv poznat po svojim hard techno, trance i groovie đuskicama, Underground d.o.o početkom veljače se zaputio za Beograd, gdje su gostovali u klubu Drugstore. U čuvenom beogradskom klubu, udružili su snage s neorave pokretom “TnT” te su doveli francuski live act DICA.

Dojmove s prvog gostovanja u Beogradu te svirki u Main te Dark roomu su prenijeli na svojim društvenim mrežama. U svom redovnom post-party izvještaju, ekipa Underground d.o.o je poručila kako su zajedno s partijanerima zapalili svaki metar Drugstorea svojim neprestanim cupkanjem i stompiranjem do jutra.

“Hvala vam što ste nas prihvatili kao da smo vaši i ugostili nas tako lijepim komentarima i pohvalama, ne možemo vam opisati kakvo poštovanje imamo prema vašoj sceni te koliko nam je drago sto smo u suradnji s TnT-om mogli istoj i pridonijeti. Hvala vam jer ste obukli najluđe odjelo i stavili najširi osmjeh na lice jer plesati s vama i gledati vas dok žurka traje bilo je neprocijenjivo te se nadamo kako se uskoro ponovno vidimo!” poručili su iz kolektiva u svom rezimeu debija u Beogradu.

Za mladi hrvatski kolektiv nema odmora, jer sa svojim nastupima nastavljaju već ovog vikenda u zagrebačkom AKC Attacku uz gostovanje DKN-a, dok ih u ostatku godine čekaju nastupi po Hrvatskoj, kao i gostovanja van granice u Sloveniji, Austriji, Italiji i Mađarskoj.

Goruće momente iz beogradskog Drugstorea, svojim objektivom je uhvatila Enora Paola.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop