Skip to main content
  • 18.09.2019.

Marko Nastić, Teo Harouda i Adoo ne kriju oduševljenje klubom Steel

Otkrijte što su poznati domaći i regionalni artisti izjavili za rovinjski klub Steel i njegov Alliance festival. 

Piše: 

Na Allianceu festivalu  20. i 21. rujna, najvećem glazbenom okupljanu ovog kalibra istarskog podneblja, u kubu Steel  pult preuzimaju Marko Nastić, Ray Okpara, Tomo in der Muhlen, Okain, Teo Harouda, Adoo i Sicillio. Ulaznice za event možete nabaviti na sustavu Entrio.hr.
 


MARKO NASTIĆ

„Vrlo sam uzbuđen zbog prvog izdanja Alliance Festivala. To je projekt koji je nastao između Tome in der Muhlena i mene nakon prvog rasprodanog partya kada sam nastupao u novootvorenom klubu STEEL u Rovinju. Mogu slobodno kazati da je to jedan od klubova sa najboljim uvjetima koji pruža vrhunski ugođaj kako nama DJ-evima, za rad, tako i posetiteljima, za vrhunski provod. Ovaj put će pored domaćih rezidenata i mene nastupiti i Ray Okpara i Okain, čiji zvuk je samo uvod u ono što spremamo za budućnost."



TEO HAROUDA

„Nisam još bio u klubu, ali koliko čujem imaju najbolji soundsystem u Hrvatskoj. Jedva čekam isprobati sve to sa vinyl setom da ugođaj bude na maksimumu. Line up je kvalitetan sa kombinacijom stranih, domaćih, poznatih-nepoznatih tako da će funkcionirati dobro. Moram se dobro potruditi da se uklopim jer svi "furaju" malo lakši stil na line upu!"


 

ADOO
„Po meni najbolji klub u Hrvatskoj gdje smo dobili sve najbolje od vrhunskog razglasa koji ne samo da zvući nego i izgleda odlično, te lighta i minimalističkog prostora sa najmodernijom zvučnom izolacijom. Nastupam u subotu zajedno sa Okainom, Sicilliom te prijateljem Teom Haroudom. Jedva čekam i veselim se ovom eventu!"

 

Facebook event:  Alliance festival by STEEL and Easy Tiger

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2