Skip to main content
  • jeff mills
  • 14.07.2013.

Najesen novi Jeff Mills

Sinoć je na svojoj FB stranici veliki Jeff Mills obznanio kako je za jesen pripremio novi album nazvan ” The Jungle Planet” i tako obradovao brojne obožavatelje.

Naslovna foto

jeff mills
 
“The Jungle Planet” šesto je poglavlje unutar Millseve serije “The Sleeper Wakes”, utemeljene na SF priči koju je napisao sam Mills još 2005. godine, projekta koji istražuje Veliku Promjenu.  Tako je “The Jungle Planet” zapravo “planet nad planetima”, prema Millsovima riječima, jer tamo je začet ljudski oblik života.
{youtube}rCrCgzGQdHA{/youtube}
 
Na tom planetu “The Messenger”, prijašnji LP iz spomenute serije, ali i posljednji preživjeli čovjek traži ostatke ljudskih snova. Kako bi se ljudska evolucija nastavila, on se pogodi  s izvanzemaljcem čuvarom koji živi na Mjesecu i nova  Zemlja se počinje formirati.
{youtube}Fb6NiTZB6Lc{/youtube}

Na ovom se projektu Mills udružio s  francuskim ilustratorom Julianom Pacaudom koji, osim što je napravio omot albuma, crta i strip koji će vizualizirati Millseve zvukove.

“The Jungle Planet” izlazi tijekom rujna, sve što vas zanima pratite na FB stranici Millsa, ali i na stranici axisrecords.
Ukoliko vam virtuala nije dostatna, tada se jedostavno uputite na Moondance festival na koji se sa svog planeta spušta i Jeff Mills. 
 
sonus 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju