Skip to main content
  • 21.12.2023.

Novogodišnji vikend u Dva Osam začinit će se uz Dub Klub meets Roots Hi FI

Zagrebački klub na Jabukovcu za kraj godine sprema još jedan ples ovijen toplim dub & reggae ritmovima.

Piše: 

U subotu 30. prosinca, zagrebački Dva Osam začinit će novogodišnji vikend koncertom i partyjem – Dub Klub meets Roots Hi Fi u sklopu kojeg pozornicu preuzimaju Dr. Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena, a prije i poslije muziku selektiraju Dubolik i MMMeniga.

Tri ženska vokala uz ritmove Dr. Obija nova su i posebna kombinacija koja se ove godine predstavila na brojnim festivalima i svirkama ove 2023. U sveopćem nedostatku ženske energije na reggae sceni donosi tri moćna ženska glasa: Anja G, Roo T i Sistah Tena. Njihova misija je predstaviti hrvatsku žensku snagu na reggae sceni i partijima. Sa značajnim porukama od ženskih MC-ja u kombinaciji s Dr.Obijevom vlastitom produkcijom od rootsa do digitala i steppersa ova suradnja garantira nezaboravno i originalno iskustvo! Njihov rad već je prepoznat te su osvojili nagradu Ambasador za Dub & Reggae projekt godine.

Dubolik aka Jadranko Kereković svirao je gitaru u hc punk bendu Radikalna promjena, a 2002. sudjeluje u stvaranju Radikal Dub Kolektiva. Kasnije s Vanjom pokreće dub projekt imena Dubble, a uz to bavi se miksanjem i produkcijom glazbe.

Jedan od osnivača Seasplasha, član bendova Nula i Radikal Dub Kolektiv, Vedran Meniga je i dub/dubstep DJ i kreativni direktor firme koje je zaslužna za procvat dub scene lokalno i šire. Ono što sigurno znamo da od tisuće vinila koje posjeduje, uvijek probere najbolje za što bolju plesnu večer.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na stranicama kluba za 6€ te u dućanu ploča PDV na prvom katu kluba Pločnik. Upad na ulazu je 9€, a za studente uz X-icu 6€.

FB EVENT: Dub Klub meets Roots Hi Fi: Seasplash Roots inna Dubwise Style u DVA OSAM

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk