Skip to main content
  • 21.12.2023.

Ne znate kako provesti Badnjak i Božić? Donosimo pregled partyja po Hrvatskoj

Stiže nam produženi vikend i vrhunac blagdanskog razdoblja. Stoga, ako već nemate planove kamo plesati ovog Badnjaka i Božića, donosimo vam pregled partyja po Hrvatskoj.

Piše: 

Naslovna foto

Matthew LeJune

Zagreb

U nedjelju 24. prosinca, na EU Adventu će se plesati tijekom cijelog dana i sve do kasnih noćnih sati u sklopu programa “Domaćin u gostima” koji dovodi DJ Sergia, Bellu Techniku i Felvera za pult. Na Badnjak, Einfakinn vrti u Ro & Do u sklopu “Na Badnjak ste došli”.

U ponedjeljak 25. prosinca, u Petom Kupeu na rasporedu je tradicionalni Dobar Božić u režiji Dobrog Housea koji ovog puta dovode Lovebirds, a uz njih za pultom će se naći Egzotika DJs, Hrwo E i Tom Bug. Na Božić u Dva Osam se sprema Discorrosion Party by DJ End.

foto: EU Advent

Rijeka

Na Badnjaku, Nemo Klub pleše u ritmovima Bremanje & Captaina, dok Crkvu preuzima ECHØR u sastavu Marina Karamarko, Anan Antonova, Denis Drazic, Kell Klesinger i Groot. U Pogonu Kulture je za Badnjak na rasporedu XMAS Afterhours uz Bruns Layja, Grenca, Ivana Erjavaca, Marcela, Marina Biočića, One N-a i Recepa, dok The Beertiju istog dana preuzima Madvillains i Shabby Kicks Connection.

Split

U nedjelju 24. prosinca, klub Otium priprema “Radio Otium” uz svirku Skvorca. Badnjak u Adriatic Social Clubu za pult dovodi sve rezidente ASC-a. U ponedjeljak 25. prosinca, Klub Kocka sprema Jungle Bells plesnjak kojeg predvodi VRH, a podršku će mu pružiti Giljo i Anatolija. X Club sprema Božićni plesnjak uz rezidente.

foto: Crkva

Zadar

Za Badnjak, Svarog Bar dovodi Yakku. Dok za Božić u Opera Clubu, Rave or Die kolektiv i Selected Croatia još jednom udružuju snage i plešu pod palicom – Bartola Njarija, Filipa Vunića, Roberta Brignanija i Monyja.

Dubrovnik

U nedjelju 24. prosinca, u Lazaretima svira Megahertz te Toni Juranović u b2b setu s Zookeyjem.

Korčula

Badnjak u VHF Baru na Korčuli će se provesti uz LukaDeluxa.

foto: VHF Bar

Pula

Na Badnjak, klub Kotač priprema Seasplash Platforma showcase s Convoluteom, Munchies, Jin_San Kingstonedom, Brada Selectom, Vibration Addictom i Olive Sessionom.

Slavonski Brod

The Edge sprema plesnjak za Badnjak i Božić. U nedjelju 24. prosinca za pultom će se naći Josip Lovrić, Ivan Pocintela i Danijel Boban, a u ponedjeljak 25. prosinca na repertoaru je Analog Division Xmas Edition s Khari, Ertaxom, Tom Prozakom i Vedranom Vasongom.

Vinkovci

U ponedjeljak 25. prosinca, u Vanilla Clubu sprema se Božićni MYUZ. Uz domaćine večeri – Hudija, Sicillija i Yakku sviraju još i Ervin Mandari te Tom Spock.

sea star desk
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju