Skip to main content
  • 26.03.2020.

Odgađa se Hangar 303 i Project Vojarna. Objavljeni novi datumi!

Hangar 303 sa Fatimom Hajji i Project Vojarna Open Air na lokaciji ex vojarne Bribirskih knezova u Šibeniku objavio je nove datume.

Piše: 

Razlog je kao što ste i sami upoznati pandemija koronavirusa koja je stopirala uobičajen način života.

Nadamo se da ste dobro unatoč kriznoj situaciji koju trenutno proživljava cijeli svijet. Sukladno toj situaciji obavještavamo vas da naša najavljena dva događaja 'Hangar 303 w/ Fatima Hajji' i 'Project Vojarna Open Air 2020' zasad prebacujemo na datume 3. srpnja i 7. kolovoza. Naravno, budu li nesretne okolnosti oko karantene zbog virusa tako tražile, ti datumi su i dalje skloni promjenama o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti putem naših kanala.

Sve ulaznice kupljene u pretprodaji i osvojene na nagradnim igrama vrijede za nove najavljene datume održavanja događaja. Ukoliko netko zbog nemogućnosti dolaska na događaje želi vratiti ulaznicu, povrat sredstava bit će moguć tek kad se ponovo otvore pretprodajna mjesta i u prodaju krene novi kontigent ulaznica jer zbog karantene povrat trenutno nije moguće izvršiti.

Ono što je trenutno najbitnije je da se svi čuvamo i ponašamo odgovorno dok pandemija ne prođe i da zadržimo pozitivan stav dok se ne vratimo na plesne podije jer vaše i naše zdravlje nam je najbitnije.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2