Skip to main content
  • 12.08.2016.

Osvoji priliku za set na legendarnim Space nedjeljama!

Bila je to 1989. kada je Pepe Rosello potpisao vlasničke papire golemog prostora i nadjenuo mu, fasciniran svemirskim istraživanjem, ime Space. Nitko nije ni slutio da je autogram upravo otisnut na na nešto što će postati ikona.

 
Na legendarnom pijesku stoji tako klub upisan zlatnim slovima u mokre snove koji gledaju prema golemom oslobađajućem prostranstvu svemira. Prije dvije godine proslavio je četvrt stoljeća na planetu u službi glazbe. U pravo vrijeme, na pravom mjestu za rađanje jednog kulturnog pokreta postao je lansirna platforma golemih karijera ekipe kao što su Sasha, Steve Laweler i Carl Cox koji se ovoga ljeta pozdravlja od svoje 15-ogodišnje rezidencije.

 
Tu i tamo na golemom igralištu klubova i partyja jedan ispliva na vrh kao zaseban entitet i to je baš nedjelja u Spaceu. I kako Space jednako cijeni staro i iskusno i novo i svježe odlučio se upariti s brandom Original Penguin nebi li dao svim DJ-ima s prebivalištem u Europi priliku da zasviraju na finalnom nedjeljnom Space partyju 25. rujna.
 
Kako bi si uhvatio mjesto u Premier Etage sobi natjecatelji će trebati priložiti svoj vlastiti mix koji je uploadan na Youtube, moraju imati preko 18 godina i biti stanovnici Europe. Ubacite još ime, prezime, broj telefona i kratki opis sebe kao DJ-a i u bubnju si. Gdje ću se prijaviti? Baš ovdje. U odvojenom natjecanju možete također osvojiti i VIP ulaznice za dvoje, plaćeni let i tri dana u hotelu kao i odjeću u vrijednosti 250 eura Original Penguina.  
Pa baci oko na najavu i prijavi se guraju li te tvoje DJ inklinacije prema većim podijima! Sretno svima koji se odluče okušati! Blagonakloni vam bili podiji i beat vam bio jak!
{youtube}jK5rplvw5Jk{/youtube}
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2