Skip to main content
  • 1.12.2014.

Party za otvaranje Adventilacije na splitskoj Rivi

Splitski Božićni Sajam službeno starta danas, a trajat će 42 dana, sve do 11. siječnja, prenosi slobodnadalmacija.hr .

Piše: 


Organizira ga Turistička zajednica grada, a Splićanima i njihovim gostima na raspolaganju će biti 38 kućica u kojima će im ugostitelji, obrtnici i zadrugari nuditi tradicijske proizvode, suvenire, hranu, piće i cjelodnevnu zabavu. Kako obećavaju iz TZ-a, sajam će biti pozornica brojnih događanja između ostaloga i partyja.

A za zabavni će dio, kao i lanjskih godina, ponajviše biti zadužen kolektiv “Adventilacija”.

Adventilacija na Rivi’’ je, za one koji to još ne znaju, skup od pet ugostiteljskih kućica koje u sklopu Božićnog sajma funkcioniraju kao kolektiv zadužen za ugostiteljsku ponudu i zabavu. Kućice im se zovu: Kuuća, Dalmacijafešt, Old`s kul, Kućarin, te Split circus.

Otvaranje je predviđeno večeras u 18 sati. Program počinje nastupom Lovre Lučina i Banda, a nakon toga od 20 sati slijedi program “Adventilacije” s DJ-em Kid Va (Voi’Sa), koji i ovu godinu sprema posebne selekcije za “kućice”: 50’s, 60’s, Northern Soul, Funk, Soul, Disco, Boogie, Hip-Hop, D’n B’, Funky Breaks.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2