Skip to main content
  • 3.01.2023.

Pogledajte kako se na partyjima i festivalima diljem Hrvatske i regije ušlo u 2023.

Najluđa noć u godini je iza nas, glazbena podloga za ulazak u 2023. diljem Hrvatske i regije bila je u ritmu elektroničke glazbe

Piše: 

DJ-evi, organizatori, partijaneri još dolaze sebi od dočeka Nove godine, a neki klubovi i festival veći su se pohvalili svojim dočecima na društvenim mrežama, a kako je izgledao ulazak u 2023. pogledajte u nastavku.

Future Scope je godinu zaključio s još jednim XXL partyjem u zagrebačkom Boogaloo. Kroz tri floora nastupila su poznata svjetska imena, a bilo je prilike čuti cijelu lepezu elektroničke glazbe (Terry Francis, Metodi Hristov, Silicone Soul i drugi)
 

https://www.instagram.com/p/Cm2kBc0o0Zb/

https://www.instagram.com/p/Cm2nj-5ogZN/

https://www.instagram.com/p/Cm2px2SsOFM/

Hala Zagreb još jednom je bila poprište maratonskog ravea. We Love Sound ponovno je započeo godinu s A New Dawnom. Ukupno 11 DJ-eva iz Hrvatske, regije i svijeta na čelu s Roberto Capuanom su obilježili početak 2023.

https://www.instagram.com/p/Cm25ONrPhBr/

https://www.instagram.com/p/Cm4N24cgcUV/

https://www.instagram.com/p/Cm4bGLPM9Cj/

Šibenik se još jednom pokazao kao grad kulture, na glavnom gradskom trgu u Novu godinu su ušli uz elektro pop ikonu Róisín Murphy, dok se službeni after nastavio u Tunelu RatCat uz elektronički duo Modular Project.

https://www.instagram.com/p/Cm4bu6-olLd/

Luka Beograd ponovno se našla u centru pažnje s još jednim izdanjem Central Dance Eventa s kojim se ulazak u Novu godinu proslavio kroz tri dana. Pan Pot, Paco Osuna, Anfisa Letyago, Denis Sulta, Recondite i Ilija Djokovic su uveli Beograđane i sve njegove partijanere u 2023.

https://www.instagram.com/p/Cm2fwYohw2z/

https://www.instagram.com/p/Cm2kSa3BVGZ/

https://www.instagram.com/p/Cm2yczXBJYv/

https://www.instagram.com/p/Cm3mbB9hrEI/

Ulazak u 2023. se proslavio i u Drugstoreu u Beogradu uz bogati lineup.

https://www.instagram.com/p/Cm29S-Lphzz/

 

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju