Skip to main content
  • 16.02.2021.

Policija pozvana u berlinski noćni klub da zaustavi rave. Evo što su zatekli!

U subotu navečer, berlinska policija zaprimila je prijavu "zabrinutog građanina" zbog okupljanja 200 osoba na partyu u Magdaleni, usprkos ograničenjima zbog koronanvirusa.

Piše: 


Po dolasku su otkrili da se iz noćnog kluba uživo emitira događaj na internetu s prisutnošću samo izvođača i osoblja.

Pozivatelj je, prema Berliner Zeitungu, vidio broj ljudi koji gledaju prijenos uživo na Facebooku i pogrešno ga protumačio misleći da je navedena brojka zbroj posjetitelja u klubu. Ekipa policajaca poslana u istragu mogla je čuti bas ispred kluba, ali nisu mogli vidjeti puno kroz prozore.

Policajci su zvonili na ulazna vrata dok ih osoblje napokon nije pustilo unutra. Nakon što su saznali da se radi o pogrešci, otišli su i dopustili da se prijenos uživo nastavi.

Događaj je bio proslava devetogodišnjice kluba Magdalena, koja je trajala od subote navečer do ranog nedjeljnog jutra. Thomas Schumacher, Thomas Lizzara, Daniel Boon, Drauf & Dran, Daniela Hensel, Basstronauten i Zusan nastupali su na ovom rođendanskom tulumu. Snimku možete pogledati ovdje.

Uskoro izlazi knjiga "Hush" o berlinskim klupskim institucijama kao što su Tresor, Watergate Club, Suicide Circus i KitKatClub, gdje će se otkriti kako se u ovoj izuzetnoj krizi ovi klubovi nose sa situacijom.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2