Skip to main content
  • 7.06.2023.

Policija trenira strogoću – prekinut 5. rođendan Forestationa u Jankomirskoj šumici

Prošlog vikenda ono što je trebalo biti slavlje psytrance kulture povodom 5. rođendana Forestationa, na mjestu gdje se prirodno i treba održati, nažalost prekinula je interventna policija

Piše: 

Evo i što nam je napisao sam organizator povodom cjelokupne situacije, a donosimo i nekoliko fotografija sa popodnevnog programa koji se ipak uspio održati do dolaska plavaca.

"Još nismo došli sebi od ovog nemilog događaja u subotu ali imamo potrebu napisati nešto o svemu tome. Teško je opisati koliko smo se veselili druženju sa svima vama u ovu subotu, no sav trud, muka, uloženo vrijeme i sredstva koja smo uložili u ovako ozbiljan event pao je u vodu već oko 21:30 kada nam se u šumici pojavilo 20-tak pripadnika interventne policije, državni inspektorat i komunalac.

Izvadili smo sve papire za party izuzev jednog i to je dovelo do ovog sranja. Oni su tamo definitivno došli da sjebu sve i da ugase party imali mi papire ili ne, no to nas ne opravdava da nismo imali taj papir koji je bio potreban da sve bude legalno do kraja. Ničim izazvano bahato i divljačko ponašanje policajaca nećemo ni komentirati, no to je svima jasno tko je bar jednom razgovarao sa bilo kojim pripadnikom te organizacije.

Pogotovo smo ponosni na vas koji ste u miru sjedili i čekali rasplet situacije bez ijednog incidenta. Žao nam je da dobivamo napade od ljudi koji ne razumiju koliko toga je uloženo u ovako nešto te koliko smo morali sve druge životne obaveze staviti sa strane  u ovih par mjeseci od kada smo počeli aktivno organizirati i promovirati ovaj event.

Vjerujte da je nama sada najteže i da bi sve napravili da se ovo nije desilo te da će nas još dugo proganjati. Najviše nam je žao svih vas koji ste došli iz raznih dijelova države, a party se nije održao do kraja. Jedan dio ovog teksta moramo posvetiti cijeni ulaznice jer smo dobili primjedbe na to. Prošlo je vrijeme partija od 5e jer su troškovi organizacije otišli u nebo te se jedino sa cijenom između 10-20e možemo nadati da ćemo vratiti bar dio sredstava koje smo uložili nazad (barem mi).

Dojma smo da je za party koji počinje u 14h, a završava u 9h ujutro, sa 3 live seta, 10 DJ-a i svjetski renomiranim izvođačem kao headlinerom smiješno reći da je cijena od 10-13e skupa, a da ne pričamo o  vrhunskim dekoracijama Vj–ingu i razglasu koji su oduševili svakoga tko je vidio snimku ili uživo. Glupo je uopće pričati o parama, ali jednostavno smo morali nakon nekoliko napada privatno i javno u vezi toga.

Cilj nam je dići produkciju psytrance partija i cjelokupnu scenu na jednu višu razinu, a u tome nam jedino možete pomoći vi sa razumijevanjem u vezi cijene ulaznice. Svi koji nas poznaju znaju da u ovo ulažemo cijelog sebe ida nam je na prvom mjestu zabava i uveseljavanje svih vas tako da je sljedeći party planiran za 25.8.2023. sa čak 3 internacionalna izvođača, a o detaljima tog eventa biti ćete obaviješteni na vrijeme. Nemojte kaj zamjerit i vidimo se uskoro ali sa jednim papirom više."




defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk