Skip to main content
  • 27.08.2020.

Rave prosvjed ispred Berghaina za spas berlinske klupske scene

Berlinski clubberi i kreativci iz klupske industrije izašli su na ulice kako bi plesom prosvjedovali i borili se za preživljavanje event industrije i klupske scene.

Piše: 


Berlinskim klubovima je zabranjen ples i rad u zatvorenim prostorima. Mogu raditi samo otvorene terase, ali i dalje bez plesa što je rezultiralo brojnim ilegalnim partijima u parkovima, po šumama, jezerima, o čemu više piše uskoro i naš suradnik Thian. Unutrašnji prostori se uglavnom pretvaraju u privremene umjetničke galerije.

 
"Ako ne možemo plesati unutra, plešimo izvan Berghaina" stoji u objavi koju je DJ Nakadia stavila na svom Instagramu zajedno sa kraćim videom.

"Danas je Berlin izašao na ulice protestirati za spas event i klupske industrije. 100 tisuća kreativaca je bez posla ili pod prijetnjom da izgube svoj posao. Kao i ja, mnogi nisu zaradili nikakav novac posljednjih 6 mjeseci i ne vidi se kraj ovoj situaciji. Klubovi i umjetnici trebaju podršku u ovoj krizi.. pa se nadam da će nam se na idućim demonstracijama pridružiti nešto više ljudi…"
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nakadia (@nakadia_music)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2