Skip to main content
  • 12.12.2023.

Revelin je među 100 najboljih klubova prema International Nightlife Associationu

Culture Club Revelin je ove godine već uvršten na 20. mjesto DJ Magove top ljestvice najboljih klubova, a nedavno je bio među nominiranima i za nagradu Ambasador.

Piše: 

Naslovna foto

Emil Varga

Dubovački klub je na nedavnoj svečanoj dodjeli Golden Moon Awards, u sklopu 9. Međunarodnog kongresa noćnog života u Barceloni uvršten na 43. mjesto ljestvice Top 100 najboljih klubova koje dodjeljuje International Nightlife Association.

Najbolji klub prema International Nightlife Associationu je Hï Ibiza, a na postolju su još OMNIA Las Vegas i USHUAÏA Ibiza, dok su se među deset najboljih našli klubovi poput Boosthaus, DC-10, Pacha i drugi.

Culture Club Revelin je zauzeo 43. mjesto na ljestvici, predstavljajući Hrvatsku kao vodeći klub na popisu među najboljim svjetskim klubovima. Kako iz Revelina porućuju klub se uzdiže visoko, dodajući još jednu sjajnu stranicu uspjeha: “Ovaj uspjeh je postignuće za Hrvatsku, Dubrovnik i naš vrijedan Revelin tim koji kvalitetno radi, što dokazuju uspjesi na brojnim svjetskim izborima. Iskrena zahvalnost svima koji su glasali i podržavali nas i nastavljaju raditi to i dalje.”

Iza nagrađivanog dubrovačkog kluba je uzavrela ljetna sezona s 150 večeri i 50 gostovanja, a pripreme za sljedeću godinu su u punom jeku.

Kompletan popis Top 100 najboljih svjetskih klubova prema International Nightlife Associationu provjerite ovdje.

soul gravity desktop
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.