Skip to main content
  • 14.11.2023.

Rezime vikenda: Artbat, Boris Brejcha, Kirollus, Priku, Oxia, Innocent Music Showcase…

Drugi vikend studenog, pružio je bogati i raznovrsni program elektroničke glazbe u Hrvatskoj i regiji. Gdje se plesalo i uz čije odabire, provjerite u nastavku

Piše: 


Zagrebački Peti Kupe je bio domaćin prave disco poslastice – Discoton x Dobar Disco koju su začinili Kirollus, Ilija Rudman, Tom Bug i Egzotika.

https://www.instagram.com/p/CzlTdG_sxI7/?hl=hr

Atlantida se vratila u Podmornicu “Penetrator M5-72” u sklopu Muzeja Katran gdje su pult dijelili Einfakkin, VIKTOR i Danijel Turk.

https://www.instagram.com/p/CzjmHcGsXUD/?hl=hr

 

Depo klubje u petak ugostio Girl's Night Techno Zagreb kojeg su razdrmale Dampflocke, Nobena, Teychee i Pusmus, a u subotu je na repertoaru bio humanitarni party za Noru uz Tea Haroudu, Bazement Stuff, Fabiana Jakopetza i Rio Chilly Willyja.

https://www.instagram.com/p/CzfpkMNt_OA/

https://www.instagram.com/p/Czjyh1ELfew/?hl=hr

 

HTTPS x SMOOTH Events su u zagrebački Aquarius doveli rumunjskog PRIKU kojem su podršku pružili Dikka, IGZ, Muscaria i Francescu.

https://www.instagram.com/p/CzhEvsjMvZ9/

 

Riječka Crkva postala je poprište prvog ovosezonskog izdanja Retro Techno partyja u kojemu se plesalo uz Veztaxa, Tom Cuea,DJ Ogija i Rottena.

https://www.instagram.com/p/Czju84LsnMz/

 

Rave or Die kolektiv se nakon dugog niza godina vratio u svoj “rodni” Zadar gdje su u “tajnom selu” na samom ulazu u grad, među masline doveli DJ Jocka uz podršku Kreše Leboša, Josipa Milkovića i Robertescua.

https://www.instagram.com/p/CzmG-0kMkn9/?hl=hr

 

Splitski Otium doveo je drugo internacionalno gostovanje otkako su otvorili svoja vrata, a za DJ pultom se našao francuski veteran Oxia, uz kojeg su trake zavrtjeli još Pusis i Miro.

https://www.instagram.com/p/CzlJBdQs_oI/

 

U ljubljanski Klub K4, etiketa nagrađivanog slovenskog DJ-a i producentaAney F.-a, Innocent Music je održala svoj showcase uz Reelowa, Jamesa Colea, Kavaija, Soniksa, Pollyyja, Marru i naravno samog Aney F-a.

https://www.instagram.com/p/CzlpztCstd8/?img_index=1

 

Beogradski 20/44 u svom potpalublju je na novom Luton & Šćepa Present je ugostioFelipe Gordona koji je stigao iz daleke Kolumbije.

https://www.instagram.com/p/CziuhUEsZ83/

 

Hangar u Beogradu je bio u znakuEXIT-a koji je za vikend priredio dva partyja. U petak su ugostili Borisa Brejchu u sklopu njegove turneje “In Concert”, a u subotu su pripremili jednodnevni No Sleep Festival plesnjak uz ARTBAT, Adanu Twins,Fred Lenixa, Lannu i Humana Riasa.

https://www.instagram.com/p/CzgvfCYtjSN/?img_index=1

https://www.instagram.com/p/Czi6uQqKGQ6/

 

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.