Skip to main content
  • 6.06.2024.

Ritam vikenda: Ljeto se bliži, festivali i open-air partyji hvataju zamaha

Lipanj nam hvata zamaha, vremenska prognoza je povoljna i ljetna, a evo gdje se sve može plesati ovog vikenda u Hrvatskoj i regiji.

Piše: 

Zagreb

U petak, program u Petom Kupeu na terasi se odvija uz Adriatic Coasting, a na repertoaru su Rako i Pepi. Nešto kasnije u samom klubu će se predstaviti Bridge Blocks večer uz Björan Torwellena, DvnErrora, Kobalija, SZT-a i Vazdaistog. U Mastersu je nova Reform večer na repertoaru, a sviraju DJ T, Flaneur i Nicole. Depo klubom će odzvanjati tvrdi ritmovi Hard Nighta i Ro Duartea, otina, Teychee i Tea Haroude. Na Jarunu kreće LMF festival, a prve večeri će nastupiti između ostalog Matroda, Chris Lake, Dom Dolla, Dubfire i drugi.

Boogaloo u subotu pleše u ritmovima istinske tech-house legende Terryja Francisa kojem će se pridružiti još i Elena Mikac te Senno. U Depo klubu je Unfold: New Hope večer uz Katarinu G. & Leclerca, Spinnskija i Mozera, dok u Dva Osam Techno Kjeller večer uz Kommodu, Đusku i Jaw Division. Na Jarunu se nastavlja LMF festival uz imena poput Claptone, Argy, Mind Against i Sam Paganini.

Rijeka

Petak u Crkvi je rezerviran za Underground d.o.o “overtake” na kojemu spremaju “opasnu i divlju đuskicu” uz rezidente i lokalne snage. U Nemu klubu je na repertoaru Zion Boška festival promo party uz Lorensa, Richu i Vibration Addict soundsystem.

Enora Paola

Pula

Večeras se sprema Welcome party Gates of Agarthe na Kaštelu uz Ace Brothers, Jamie S-a i Zoe Done.

Vinkuran

Za vikend antički istarski kamenolom postaje poprište glazbene odiseje Gates of Agartha koja će tijekom vikenda na veliku pozornicu dovesti sedam headlinera. Prvi dan na impozantnoj će pozornici nastupiti Adriatique, Seth Troxler, TSHA, Miguelle & TONS te hrvatski DJ Yakka. Drugog dana nastupaju Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Avantgart Tabldot te hrvatska DJ legenda Felver.

Rovinj

U Steelu u subotu se pleše uz novu House Arrest večer, a za pultom je Marco Cole.

Osijek

Za vikend, u EXIT-u se sprema Trap’n’Bass festival vol. 2 uz Vrha, Shabby Kicks Connection, United Noise, Minimalista, Shizzlu, Ronina i druge.

Zadar

U subotu, nadolazeća elektro-pop zvijezda Miach stiže u Operu.

Split

Tijekom cijelog vikenda u Otiumu se pleše uz rezidente.

Dubrovnik

Petak u Lazaretima je u znaku Fabiana Jakopetza koji nastavlja sa svojom turnejom povodom 20 godina karijere, a plesni podij će zagrijati Maroje. Istog dana, u Revelinu gostuje Fedde Le Grand uz podršku Koste Radmana i Alex G-a.

Sarajevo

Za vikend, na više lokacija u glavnom gradu Bosne i Hercegovine se sprema Garden of Dreams festival na kojem gostouju između ostalog i Mind Against, Reinier Zonneveld i Rex The Dog.

Beograd

U petak, Luton i Šćepa spremaju novi party “Ma dođi leto” u Barutani, dok Drugstore sprema zatvaranje 12. sezone uz Tommy Four Sevena, Filipa Xavija, Impedancea b2b Ropea i mdngta.

Illusions sprema open-air weekend u Luci Beograd uz Reinera Zonnevelda, Kasiju, The Elementa, Adama Sellouka i druge.

sonic desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.