Skip to main content
  • 16.05.2024.

Ritam vikenda: Prve naznake ljeta, jadranska obala se budi…

U vikendu ispred nas, Zagreb tradicionalno ispunjen događajima, ali sada je došlo vrijeme da se aktivira i obala. Provjerite gdje, tko nastupa!

Piše: 

Zagreb

Vikend program kreće već večeras u The Garden Taproomu s novim izdanjem Sun Down Disca na kojem sviraju Elena Mikac, Manta i Yesh.

Hush! u petak priprema jubilarni 10. party u Petom Kupeu gdje će gostovati Nastia, a ugostit će se slavljenica Insolate i Pharsal. U Klubu Kazališta Komedija nastupa Kozmodrum. AKC Medika priprema “Pistolero Freestyle Edition 2024.” na kojem sviraju Bamwise, Dmt, Haktal, Kiwi, Kordoom HiFi, Kornet, Kris, Maja Pa, Ratko, Shi:Ki, Svn, Val Vashar, Winpa, Zbvx, Zmayo i 3lowbeat. Klub KSET će preuzeti plesni podij Aquariusa i na njemu dovesti Commissar Laga i Vazdaistog. U Dva Osam, cijelu noć za pultom je E-Base, a u Mastersu također cijelu noć za pultom je Kristijan Molnar. U Depo klubu svira Fabian Jakopetz u sklopu svoje turneje povodom 20 godina karijere.

U subotu, Modus Sounds ima svoju premijeru na krovu Zonar Hotela u sastavu Blouge, Dyook, El Maar i Fynolla. One Drop Music sprema novo melodično iskustvo s Henri Bergmann, Axelom Haubeom i Sammer. U Podmornici, Atlantida svoju sezonu zatvara s rezidentima – Einfakinnom, Turkom i Viktorom. Depo klub sprema novu Razpaljotka sa Sandrom Martinsom, Lilsonom, Banosom i Dachom.

Osijek

Underground d.o.o u subotu gostuje s rezidentima u EXIT-u.

Rijeka

U petak, dirossa svira u Nemo klubu. U Crkvi u subbotu, Feel Pleasure sprema posljedni ples sezone s Tech-Ruleom, Matteijem, Frikijem, DJD-om, Vujom i Morisom. Dok, Nemo klub sprema novu Makijato večer uz RotorMotor. Shabby Kicks Connection sprema humanitarni ples Bass Shelter u Pogonu Kulture na kojem će uz rezidente svirati Tikach i Sven Nalis.

foto: Enora Paola

Istra

Na skrivenoj lokaciji u Istri, NoGuestlist, Liminal kolektiv i Seriously Twisted rade Villa takeover na kojemu svira Priku.

Rovinj

U subotu, u Steelu sprema se nova House Arrest večer, a za pultom je Marco Cole.

Zadar

P-Lab večer u subotu stiže u Operu gdje će se za pultom naći Stephanie Prekali i Mate Kokić.

Šibenik

Santiago Batacosta zajedno s Pero Fullhouseom će odraditi Subliminal meets Moondance Festival večer u subotu u Tunelu.

Foto Šime Bilić & Ivana Radić – @xposureagency.eu

Split

U petak, Pneumatika večer je ponovno na repertoaru Kocke, a ovog puta će svirati Mokosh b2b Fatureta. Dok će Otium cijelog vikenda plesati uz rezidente.

Dubrovnik

Culture Club Revelin kreće s internacionalnim gostima, a u petak stiže David Penn.

Beograd

Dobar House premijerno stiže u Beograd, a svoj prvi nastup će odraditi u Kultu uz Elenu Mikac, Tom Buga i Lutona. Drugstore aktivira sva tri floora za noviu Mrak večer na kojem je glavna gošća Bashkka.

Subota u Kultu je u znaku Lee Dobričić, Joma Maje i Perfect Pitch DJ-ica. U Drugstoreu, Antiboemska Veselja zatvaraju svoju osmu sezonu. Camelphat stiže u Hangar gdje će ih dočekati The+, IDQ, Inner Sense i Synthetix.

sonic desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.