Skip to main content
  • 22.05.2024.

Solomun stiže u Cave Romane gdje BSH sprema novi spektakl pod zvjezdanim nebom

Popularni hrvatski party brend je otkrio veliko gostovanje!

Piše: 

U subotu 10. kolovoza, BSH events se još jednom vraća u antički istarski kamenolom Cave Romane nedaleko od Vinkurana gdje će ugosti Solomuna. Velikan elektroničke glazbe, uz traženog izraelskog DJ-a Adama Tena te regionalne zvijezda Andrewa Mellera, sprema spektakl pod zvjezdanim nebom.

Nakon što se je antički istarski kamenolom Cave Romane dugo vremena bio poprište koncerata i brojnih kulturnih događaja, u posljednjih nekoliko godina se prometnuo u jednu od najatraktivnijih party lokacija ne samo u Hrvatskoj, već i u cijeloj Europi. Cave Romane je u fokus ljubitelja elektroničke glazbe došao u nakon gostovanja Jorisa Voorna na poziv BSH eventsa, a sama kvaliteta lokacije kao plesnog podija je potvrđena i s nagradom Ambasador. Prošle godine je BSH pripremio jošekskluzivnih događaja u Cave Romane, a s njima nastavlja i ovog ljeta.

foto: Julien Duval

Solomun je višestruko nagrađivani DJ i producent te apsolutno jedna od najvećih svjetskih elektroničkih zvijezda. Popularno zvani “Švabo” koji je rodom iz Travnika, ali je svoju mladost proveo u Hamburgu gdje se prvo usmjerio prema filmskoj produkciji prije nego što se u potpunosti uhvatio glazbe. Za pultom se nalazi još od svojih tinejdžerskih dana, a producira od ranih 20-ih godina. Sredinom 2000-ih pokreće svoju danas iznimno cijenjenu etiketu Diynamic s kojom radi veliki iskorak u karijeri i etablira se na svjetskoj sceni, a svoj status apsolutne zvijezde potvrđuje na prijelazu desetljeća nizajući nagrade te pokrećući svoju poznatu rezidenciju “Solomun+1“na Ibizi.

Adam Ten je talentirani DJ koji je u proteklih desetak godina stvorio svoj jedinstveni zvuk i postao jedan od najvrjednijih eksponata izraelske underground scene. Često ga se može uhvatiti kako svira all-nightere, a u svojim setovima publiku vodi na nježno putovanje, vješto spajajući široku žanrovsku paletu. Andrew Meller je regionalna zvijezda, tvorac jednog od najpopularnijih obrada kultnog hita “Born Slippy” te jedan od osnivača projekta ReWire. Vješti srpski DJ iza sebe ima brojnih uspješnih izdavanja, a nekolicina njih je našla mjesto upravo na Solomunovoj etiketi Diynamic.

Osim što se BSH još jednom vraća u Cave Romane, ovog ljeta popularni hrvatski party brend sudjeluje u organizaciji Gates of Agartha, zatim u srpnju stiže u Dubrovnik gdje sprema party u parku Orsula, dok u kolovozu dovodi Hot Since 82-a ispred piramide na Zagrebačkom velesajmu.

Predregistracije za BSH invites Solomun at Cave Romane ulaznice su otvorene na linku.

paul 1 desktop
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin