Skip to main content
  • 22.05.2024.

Ovo je pet najpoznatijih DJ parova na svjetskoj sceni

Ako ste se ikad pitali imali li ljubavi na sceni i tko ju sve međusobno dijeli? Donosimo vam na jednom mjestu nekoliko najpoznatijih DJ parova na svjetskoj sceni koji.

Piše: 

Charlotte de Witte i Enrico Sangiuliano

Dugi niz godina zajedno, svoju ljubav Charlotte de Witte i Enrico Sangiuliano su okrunili zarukama i hit remiksom “Age of Love” 2021., a svega godinu dana kasnije i ženidbom. Njihov brak simbolizira ne samo njihovu zajedničku ljubav, već i spoj njihovih osobnih i profesionalnih života. Zajedno rade na glazbi, produciraju trake te svatko od njih vodi uspješni brend KNTXT (Charlotte de Witte) i NineToZero (Enrico Sangiuliano) koji usko surađuju zajedno te su slični po pitanju zvuka. Kada su u pitanju nastupi, i turneje praktički da uvijek dolaze u paketu.

Ida Engberg i Chris Liebing

Nakon što se Ida Engberg rastvila od Adama Beyera, svoju utjehu i novu ljubav je pronašla u drugom kolegi sa scene Chrisu Liebingu. Njihova ljubav ne pokazuje samo zajedničku strast prema glazbi, već predstavlja i novo poglavlje u njihovim životima. Zajedno, Engberg i Liebing nastavljaju stvarati nove valove na sceni, osvajajući publiku svojim naelektriziranim izvedbama i nepokolebljivim talentom. Njihova ljubavna priča služi kao inspiracija mnogima, pokazujući da i usred promjena i izazova, ljubav i glazba prevladavaju.

Amelie Lens i Farrago

Još od tinejdžerskih dana Amelie Lens i Farrago spaja ih ljubav prema elektorničkoj glazbi koja je naposljetku prerasla u pravu romansu i suradnju u njihovim glazbenim karijerama. Prije dvije godine su se oženili, a prošle godine dobili zajedno bebu. Uz Charlotte de Witte i Enrica Sangiuliana njihova veza je najzanimljivija brojnim ljubiteljima elektroničke glazbe jer su često zajedno na turneji te zajedno vode sve popularniji Exhale brend.

Anna i Wehbba

Anna i Wehbba su jedan od najsvježijih parova sa scene. Brazilski glazbenici žive skladno u spoju ljubavi i techna. Svoju romansu su prije nekoliko godina na Valentinovom otkrili na društvenim mrežama. Objava je iznenadila njihove fanove, a vezu je otkrio Wehbba sa zajedničkim crno-bijelim slikama koji simboliziraju samu esencu techna, uz hashtag #anawehforlife. Osim u privatnom životu, njihovo partnerstvo se proširilo i za pultom, sve češće se Annu i Wehbbu može uhvatiti u b2b kombinacijama kako sviraju u klubovima i festivalima.

ZØE i Sam Paganini

Odnos ZØE i Sama Paganinija skladan je spoj ljubavi i glazbe, ispreplićući njihove živote u prekrasnoj simfoniji strasti i kreativnosti već 15 godina. Od početka njihove romanse do danas, glazba je bila kamen temeljac njihove povezanosti, stvarajući neraskidivu vezu. Sam Paganini je inspiraciju za svoju inovativnu traku “Rave” pronašao upravo u svojoj parternici, koja potiče njegovo umjetničko napredovanje i pomaže mu u pomicanju granica njegovih produkcijskih umijeća. Bilo da surađuju u studiju ili nastupaju u klubovima i na festivalima diljem svijeta, njihova međusobna ljubav i zajednička predanost glazbi je inspiracija brojnim kolegama umjetnicima i obožavateljima.

paul 1 desktop
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin