Skip to main content
  • 9.11.2023.

Portugalski svećenik Guilherme Peixoto podijelio savjete za nadolazeće DJ-e

Portugalski svećenik je u ljubitelja elektroničke glazbe već neko vrijeme

Piše: 


Otac Guilherme Peixoto, poznat po tome što je ukrao pažnju Papi Franji na zatvaranju Svjetskog dana mladih, nastavlja sa svojim glazbenim projektima i avanturama. Ovog puta odazvao se na poziv glazbenog YouTube kanala ProDJ da podijeli korisne savjete za mlade, nadolazeće DJ-eve.

Kroz serijal “Tutorial DJ”, otac Guilherme će proći razna pitanja s kojima se budući DJ-evi mogu susresti, a kroz prva dva kraća videozapisa osvrnuo se na pripremu setova i selekciju glazbe te na “tech ridere” s kojima se možete susresti, kao i koje možete imati kod svoje kuće.

Serijal “Tutorial DJ” s ocem Guilhermeom će izlaziti jednom tjedno, a ako želite poslušati savjete portugalskog svećenika svakako uključite titlove na YouTubeu koji su dostupni na više jezika.

Podsjetimo, otac Guilherme je nedavno ponovno osvojio simpatija ljubitelja elektroničke glazbe nakon što je odradio live set ispred madridske katedrale Almudene na okupljanju mladih španjolskih katolika “Madrid Live Meeting”.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2