Skip to main content
  • 8.03.2013.

Steve Angello ima novog producentskog partnera

Dok Swedish House Mafia lagano privodi kraju svoju posljednju turneju, Steve Angello kao pojedinac ostvaruje brojne vrijedne suradnje. Brobot Records nastao je kao rezultat suradnje Steve Angella i njegovog Size Recordsa s jedne strane te američkog DJ-a i producenta, Junior Sancheza s druge strane.

Piše: 

Naslovna foto

Steve Angello


Junior Sanchez, nije u nikakvom srodstvu sa puno poznatijim Rogerom iz Stealth Recordsa. Na sceni je aktivan još od početka 90-tih godina prošloga stoljeća kada je posjećivao acid house i rave partije. S 15 godina je dobio priliku da nastupi u underground klubovima New Yorka a kao uzor tih dana spominje Mobya čija karijera mu je služila kao inspiracija.
{youtube}hjTbmGPW4eE{/youtube}

Od svojih mladenačkih dana gdje je bio A&R Rufftraxa do susreta s Armand Van Heldenom 1992.g. i osnivanja house kolektiva Mongoloids, zatim suradnje s Felix Da Housecat-om na legendarnom "Kittenz & The Glitz" albumu, Junior Sanchez je konstantno radio na promicanju elektronske glazbe. Stoga je i ovom prilikom odlučio svojim fanovima darovati na besplatan download acid techno traku sa dozom funkya "Acid Freak" koja je ujedno i prvo izdanje s nove etikete Brobot. Downloadajte ovdje.

Kako biste doznali više Junior Sanchezu, Size Records je napravio 25-minutni biografski video dokumentarac kao presjek onoga što je obilježilo njegovu karijeru. Sancheza, nedvojbeno čeka velika godina. Najavljena su brojna izdanja, studijski album i pokretanje radio emisije a prije toga Brobot Records će se promovirati na predstojećem WMC-u u Miamiu.

Junior Sanchez – The Past, The Present & The Future from Junior Sanchez on Vimeo.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk