Skip to main content
  • 4.09.2017.

Što misle domaći izvođači o Outlook Festivalu

Prije deset godina započela je priča o jednom soundsystem eventu u puli, kao malom festivalu za promociju bass kulture sa svega 600 posijetitelja, danas je postao vodeći festival bass glazbe.

Piše: 


Mnogo je bilo uspona i padova, no iz godine u godinu Outlook raste, a posjetitelji kao i izvođači svake godine u što većem broju dolaze i proživljavaju sami festival. Četverodnevno slavlje soundsystem kulture ujedinjuje mlade talente i istinske legende iz svijeta dubstep, jungle, dub, drum and bass, hip-hop, garage te mnogih drugih glazbenih žanrova, no što naši izvođači misle o samome festivalu, te kako ga iskreno doživljavaju, pitali smo neke od izvođača koji su kroz godine razigravali publiku svojim setovima. U nastavku pročitajte neke od izjava domaćih snaga bass scene koji će i ove godine držati nas u plesnim cipela, ili van njih, a to su Filip Motovunski, Funk Guru, Kodin i 207.

alt

Filip Motovunski:
„Moje mišljenje o Outlooku je dobro. Baš dobar festival s puno dobre glazbe iz dobrih soundsystema od dobrih dj-a što svjeckih što naših. Uvijek dobra zabava na dobroj lokaciji. Dobar festival baš!“  (staviti srčeko)

alt

Funk Guru:
„Outlook je odavno prerastao svoje dubstep korijene i postao sinonim za festival bass glazbe i soundsystem kulture, a meni je izrazita čast da samo dio te priče od prvog izdanja (kada su CFSN bili jedini domaći DJ-i na festivalu, sa možda desetak Hrvata u publici) pa evo sada do ovog najnovijeg Outlooka koji privlači i značajan broj Hrvatskih posjetitelja, što smatram i najvećim doprinosom festivala u širenju i populariziranju te kulture u Hrvatskoj.“

alt

Kodin:
„Definitivno najbrutalniji festival u Hrvatskoj, koji slavi desetljeće top underground mjuze u Puli, sa velikim brojem balkanskih bass muzičara sa kojima mi je drago dijeliti stejđ, a i ogromnim brojem top artista i frendova sa svih dijelova planete. Ovo se čeka cijele godine! #betterbethere“

207:
„Najveći festival soundsystem kulture i meni najdraži festival sa najboljom publikom na kojem sam vrtio do sada.“
{youtube}fgjwAtHbgKI{/youtube}

Outlook ne možete potpuno doživjeti ako ne odete na jedan od boat partija koji upotpunjuju priču. Festival koji slavi 10. rođedna održava od 6. do 10. rujna u Puli. Prvog dana je koncert otvaranja u Areni, dok se festivalski dio priče odvija u Fort Punta Christo od 07. do 10.09.  Regionalne festivalske ulaznice loviš po cijeni od 850 kn, a upade za Outlook Arenu po cijeni od 325 kn možeš kupiti putem Entrio sistema te na prodajnim mjestima diljem zemlje.

Posjeti Outlook službene stranice!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2