Što misle domaći izvođači o Outlook Festivalu

Ponedjeljak, 04 Rujan 2017

Prije deset godina započela je priča o jednom soundsystem eventu u puli, kao malom festivalu za promociju bass kulture sa svega 600 posijetitelja, danas je postao vodeći festival bass glazbe.


Mnogo je bilo uspona i padova, no iz godine u godinu Outlook raste, a posjetitelji kao i izvođači svake godine u što većem broju dolaze i proživljavaju sami festival. Četverodnevno slavlje soundsystem kulture ujedinjuje mlade talente i istinske legende iz svijeta dubstep, jungle, dub, drum and bass, hip-hop, garage te mnogih drugih glazbenih žanrova, no što naši izvođači misle o samome festivalu, te kako ga iskreno doživljavaju, pitali smo neke od izvođača koji su kroz godine razigravali publiku svojim setovima. U nastavku pročitajte neke od izjava domaćih snaga bass scene koji će i ove godine držati nas u plesnim cipela, ili van njih, a to su Filip Motovunski, Funk Guru, Kodin i 207.

alt

Filip Motovunski:
„Moje mišljenje o Outlooku je dobro. Baš dobar festival s puno dobre glazbe iz dobrih soundsystema od dobrih dj-a što svjeckih što naših. Uvijek dobra zabava na dobroj lokaciji. Dobar festival baš!“  (staviti srčeko)

alt

Funk Guru:
„Outlook je odavno prerastao svoje dubstep korijene i postao sinonim za festival bass glazbe i soundsystem kulture, a meni je izrazita čast da samo dio te priče od prvog izdanja (kada su CFSN bili jedini domaći DJ-i na festivalu, sa možda desetak Hrvata u publici) pa evo sada do ovog najnovijeg Outlooka koji privlači i značajan broj Hrvatskih posjetitelja, što smatram i najvećim doprinosom festivala u širenju i populariziranju te kulture u Hrvatskoj.“

alt

Kodin:
„Definitivno najbrutalniji festival u Hrvatskoj, koji slavi desetljeće top underground mjuze u Puli, sa velikim brojem balkanskih bass muzičara sa kojima mi je drago dijeliti stejđ, a i ogromnim brojem top artista i frendova sa svih dijelova planete. Ovo se čeka cijele godine! #betterbethere“207:
„Najveći festival soundsystem kulture i meni najdraži festival sa najboljom publikom na kojem sam vrtio do sada.“


Outlook ne možete potpuno doživjeti ako ne odete na jedan od boat partija koji upotpunjuju priču. Festival koji slavi 10. rođedna održava od 6. do 10. rujna u Puli. Prvog dana je koncert otvaranja u Areni, dok se festivalski dio priče odvija u Fort Punta Christo od 07. do 10.09.  Regionalne festivalske ulaznice loviš po cijeni od 850 kn, a upade za Outlook Arenu po cijeni od 325 kn možeš kupiti putem Entrio sistema te na prodajnim mjestima diljem zemlje.

Posjeti Outlook službene stranice!

Što misle domaći izvođači o Outlook Festivalu