Skip to main content
  • 2.06.2021.

Sve party destinacije koje morate posjetiti ovo ljeto

Mjere popuštaju i kako sad stvari stoje uskoro će se to olabaviti, te vjerujemo da kreće partijanje i u noćnom terminu diljem obale i na kontinentu.

Piše: 

Festivala i open air partya neće nedostajati, s tim da će većim dijelom scenu nositi domaći promotori, a koje su to destinacije ljeta donosimo u nastavku:


Foto: www.anomalousvisuals.co.uk

1. Tisno – nakon prošlogodišnje pauze The Garden Resort i Barbarellas klub pripremaju 5 festivala. Počevši od 22. srpnja sa Suncebeatom, 29. srpnja je Outlook, a 5. kolovoza je Defected, 26. kolovoza Dekmantel Selectors, dok sezonu zatvara Dimensions od 2. rujna.

2. Novalja (Zrće) – najpopularnija party plaža također nakon jednogodišnje stanke vraća se clubbingu. Klubovi Papaya, Noa, Kalypso, Aquarius, Euphoria, Nomad i drugi otvaraju već 3. lipnja i radit će u dnevnom terminu do 23h sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama, ali prva strana gostovanja očekuju se tek u srpnju i kolovozu. Prvi će biti BSH Island fest u Noa Beach Clubu i Kalypsu te njihov Amnesia Fortress na tvrđavi na Paškom mostu.

3. Šibenik će kako doznajemo biti domaćin brojnim festivalima na Martinskoj (Seasplash, Regius, Slurp!, Membrain, Blast), a u ex vojarni Bribirski knezovi sprema se Project Vojarna.

4. Zagreb – bez obzira na vruće ljeto na kontinentu, jarunsko jezero ugostit će F.Scope partije koji kreću već ove subote, potom nedavno najavljeni Let The Music Be Free festival i novo izdanje We Love Sounda. Od klubova tu su Aquariusovi sunseti i Gallery, a svakako ne zaboravite i Spirit of Nature underground zabave u šumama.

5. Rijeka i okolica – za sada poznat line up Gardence Open Aira u frankopanskom Kaštelu Grobnik, ali sigurno nas još čeka obilje događaja u Harteri, pretpostavljamo Thru The Bushes, Contact i ostali

Svakako ne propustite posjetiti i Pulu gdje će se održati Slurp!, Pula Art Experience, zatim tulumi ekipe Balance u pulskom Kaštelu uz Joris Voorna i Mihai Popoviciua.

Rovinjski Steel čeka popuštanje mjera

U Međimurju se vraća Forestland dvodnevnim izdanjem uz preko 30 DJ-a… a u Trogiru dvodnevni Moondance festival!

Dubrovnik će plesati u Lazaretima na klupskim večerima i QOA festu u kolovozu, a kakva je sudbina Revelina ovisit će o mjerama za klubove u zatvorenim prostorima.

Brač, Hvar, Vis, Krk, Komin, Omiš, Zadar, Makarska, Primošten – svi oni će zasigurno ponuditi partijanje po klubovima ili open air lokacijama.

Regija pleše i uči uz MENT showcase festival u Ljubljani, EXIT-ov 20. rođendan, TIME CODE festival u Muzeju zrakoplovstva.

Sve ostale koje nismo spomenuli potražite u našem kalendaru!

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2