Skip to main content

Svijet se sprda jer Elon Musk nije uspio ući u Berghain

Da, naravno, potpuno vjerujemo da je Elon Musk “odbio ući” u Berghain zbog natpisa na zidu kluba

Piše: 


Ispostavilo se da postoji barem jedna stvar koju novac ne može kupiti – dobre vibracije.

Elon Musk, milijarder, izvršni direktor Tesle i SpaceXa , upravo je pao na najintenzivnijoj provjeri  na svijetu i vjerojatno je odbijen iz superekskluzivnog njemačkog noćnog kluba Berghain. Prije 3 dana je mogul koji voli Twitter rekao da je "odbio" ući u Berghain, koji se često naziva najrazvratnijim klubom na svijetu, jer je netko napisao "PEACE" na zidu.


Foto www.imago-images.de/Roland Owsnitzki

Da baš. Muskovo daljnje objašnjenje bilo je jednako nevjerojatno i ne možemo, a da ne sažalimo tipa. Prema riječima partijanera koji su ušli, Berghain nije briga koliko novca imate ili kako se zovete. Njihov kultni izbacivač Sven traži odjeću, estetiku i dobre vibracije. U svijetu u kojem, kako je to opisao jedan YouTuber , "možete biti tko god želite", privatnost je od iznimne važnosti. Telefoni ili kamere nisu dopušteni.

Usamljen na vrhu

Nismo sigurni u što se točno Elon nadao u Berghainu. Možda se samo želio ispuhati nakon napornog radnog dana u novoj njemačkoj Tesla Gigafactory . Bez obzira na to, nije uspjelo, a to je podsjetnik da se novcem stvarno ne mogu kupiti cool bodovi – jeste li vidjeli Musk-ove plesne pokrete ?

Znamo da je Musk i prije govorio o usamljenosti , a to je normalna ljudska emocija. Kao i strah od odbijanja i posramljenosti – ali ne biste sigurno uhvatili većinu nas kako izmišljamo najgoru ispriku na svijetu da ne uđemo u klub, a zatim ga tvitamo da ga pročita cijeli internet, piše portal Futurism

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop