Skip to main content
  • 5.04.2022.

Zadivljujući kreativni sudar Armin Van Buurena i Reinier Zonnevelda

Armin Van Buuren udružuje se s kolegom nizozemskom techno legendom Reinierom Zonneveldom na novom singlu 'We Can Dance Again'.

Piše: 

Zadivljujući kreativni sudar između dva vrhunska imena s različitih strana spektra elektroničke glazbe, 'We Can Dance Again' uzima Arminove legendarne euforične, avangardne zvukove i snažno ih razbija o Reinierove atmosferske, bas udarce, nadopunjene moćnim houseom vokalom vrhunskog vokala Rolanda Clarka.

Armin van Buuren: “Tako sam sretan što sam dobio priliku surađivati ​​s Reinierom i Rolandom na ovoj pjesmi. Već neko vrijeme obožavam njihov rad i sviđa mi se kako smo svi iznijeli nešto svoje na stol u 'We Can Dance Again'. Osjećam da ova pjesma savršeno odražava trenutni način razmišljanja clubbera iz cijelog svijeta i jedva čekam da je odsviram pred ekstatičnom publikom!”
 
Reinier Zonneveld: “Bilo mi je pravo zadovoljstvo i čast surađivati ​​s Arminom na ovoj ploči. Kao prava legenda, briljantan producent i umjetnik koji je napravio velike korake u elektroničkoj glazbi, on je bio inspiracija od mojih ranih dana. Kao mladi Reinier, uvijek sam slušao njegove trance mikseve. Svi čeznemo da ponovno budemo zajedno na plesnom podiju, a ova ploča inspirirana je nevjerojatnim trenutkom u kojem možemo učiniti upravo to nakon dvije godine tišine.


 
Kao jedan od najprodavanijih techno producenata ovog trenutka, Reinier Zonneveld preuzeo je suvremenu scenu svojim jedinstvenim pogledom na techno. Izuzetno cijenjen zbog svojih moćnih nastupa uživo na ključnim festivalima i rasprodanim klubovima na svim kontinentima, a njegov živahni zvuk osvojio je veliki broj ljudi.

Upravo takav LIVE nastup sprema i na We Love Sound Open Airu koji se u svom petom i najvećem izdanju održava 15. lipnja na Jarunu uz tri pozornice. Objavljeni su brojni izvođači među kojima se još ističu i Richie Hawtin, Pan-Pot, Indira Paganotto, Sama` Abdulhadi, itd. Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na ovdje.

Njegov vlastiti label Filth On Acid jedna je od najprodavanijih i najpodržavanijih izdavačkih kuća na elektroničkoj sceni s izdanjima Carla Coxa i mnogih drugih. Izdavačka kuća je na prvom mjestu kao vodeći techno label na Beatportu. Reinierovi svjetski nastupi rasprodaju se za nekoliko minuta, uključujući njegov posljednji ADE nastup s kapacitetom od 13.000 posjetitelja koji je oborio svjetski rekord za najveći samostalni nastup u zatvorenom u technu. Nakon što je postao rezident legendarnih Awakenings i Time Warp-a, ide korak dalje jer je pokrenuo svoj vlastiti Festival. Live NOW Festival nije ništa neobično; Zonneveld će biti jedini umjetnik na njemu i svirat će nevjerovatnih 11 sati.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2