Skip to main content
  • Hasho & Pille
  • 10.09.2016.

Tribute to DJ Hasho i pozdrav litu na Braču

Prošlo je nešto više od 4 godine otkad nas je napustio DJ Hasho s otoka Brača kojeg svi pamte samo po dobru.

Piše: 

Naslovna foto

Hasho & Pille


Istinski DJ, čovjek i prijatelj, Aljoša Antonijević Hasho još je '84 puštao prvo s kazeta, poslije su došle ploče, gramofoni i CD-i. Od njega su učili mnogi; odgojio je mlađe generacije DJ-a i vodio se za onom: „budite pažljivi sa onim što slušate, znam što govorim, jer ne postoji nova ili stara glazba… postoji samo dobra ili loša, zapamtite to!

Bio je duša old school elektroničkog zvuka, a na svojim je leđima podnio razvoj elektroničke glazbe nikad ne gubeći iz vida iskrenost koja se prožimala kroz njegov zvuk. Mnogi se sjećaju ljudskog nastupa i topline koju je širio svojim djelovanjem, mnogima nedostaje ovaj otočki škoj, mnogima intimnost partija na kojima je puštao.

Večeras se u supetarskom Benny`s Baru sprema party posvećen Aljoši tj. "Tribute to DJ Hasho" što je i službeni pozdrav litu. Za pultom su Jazzy Rosco i Starhead.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk