Skip to main content
  • 29.03.2024.

U rekordnom roku prodano nekoliko tisuća ulaznica za Borisa Brejchu na Future Scopeu

Poznati hrvatski klupski brend Future Scope obilježava 22 godine rada uz Borisa Brejchu. Povoljnije ulaznice od 35 eur u prodaji su još samo do 1.4.!

Piše: 

Boris Brejcha gostuje 31. svibnja na Jarunu u sklopu Zagreb Music Festa, a interes za partijanjem uz tvorca “high tech minimala” je ogroman. Kako doznajemo već sada je prodano nekoliko tisuća ulaznica za elektronički spektakl koji priprema njemački DJ i producent poznat i kao “The Joker”.

Zbog toga požurite po svoj primjerak jeftinijih ulaznica na Entrio koje trenutno stoje 35 eura i dostupne su zaključno još na dan 31. ožujka do ponoć. Nakon toga cijena će biti viša!

Inače, u travnju stiže i “Level One”, najavljivani album Borisa Brejche. Nedavno je izbacio i prvi single “Miracle” s kojim otkriva glazbeni žanr albuma. Za producente će uskoro objaviti i detalje remiks natječaja u suradnji sa Space X projektom Elona Muska.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
schulz mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop