Skip to main content
  • 30.09.2018.

Ultra Miami gubi svoj dom nakon 20 godina?

Gradske vlasti rade punom parom ne bi li Ultra Miami dobila izgon sa lokacije na kojoj živi sada već 20 godina.

Piše: 

Još tijekom svibnja se počelo pričati o selidbi Ultre Miami na drugu lokacija. Naime, ugovor sa njenim 20-godišnjim domom Bayfront Parkom bliži se kraju. Po tome ugovoru održavanje festivala u 2019. trebao bi ići po planu jer su za isti već puštene karte u prodaju. Već ona iduća Ultra trebala bi biti prva na potpuno novoj lokaciji. Vlasti su prije par mjeseci tražile od Ultre da plati 2 milijuna dolara kako bi si osigurala održavanje u 2020., no čini se da taj dogovor pada u vodu.

Swedish House Mafia povratkom poručuje: 'Ovoga puta idemo do kraja'

Po tim starim iskazima, Ultra bi za 21. rođendan mirno 'spavala' na Bayfront Parku, no baš ovih dana, komisija Grada Miami jednoglasno je glasovala da se taj ipak ne održi, već da Ultra pronađe novo stanište. Kao glavne argumente iz Grada su iznijeli prevelike štete na okoliš, kao i masovne konzumacije alkohola i droge.

Sama Ultra se o cijelom slučaju izjasnila na društvenoj mreži, a što su poručili svima koji nestrpljivo čekaju detaljnije vijesti, pročitajte ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ultra Music Festival (@ultra)


Pogledajte prvi Ultra Music Festival 1999. u Miamiu. Danas slave 20 godina!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk