Skip to main content
  • 25.11.2023.

Večeras pogledajte film Laurent Garnier – Off The Record na HRT 2

Uvid u život Laurenta Garniera, jednoga od začetnika house glazbe, od njegova pojavljivanja na glazbenoj sceni 80-ih do danas

Piše: 


Film pogledajte večeras od 23.05h na HRT 2

Glazbeno-dokumentarni film je sniman tri godine i prati Laurenta po cijelom svijetu pokazujući nam izvanredan svakodnevni život jednoga od najcjenjenijih DJ-eva na svijetu.


Photo by Xavier Duquesne

Rezultat je jedinstveni intiman portret čovjeka iza legende, legende iza pulta

Kroz Laurentove vlastite riječi, pratimo njegovo jedinstveno životno putovanje. Od sina vlasnika sajmišta do nagrade Legije časti, a sve zahvaljujući iznimnoj strasti prema glazbi. Uronimo u povijest posljednje velike glazbene revolucije 20. stoljeća, iz perspektive jednoga od njezinih začetnika – Laurenta Garniera.

Ovo je prvi i jedini put da je Laurent Garnier dopustio da se detaljno snima njegov privatni život. Film Laurent Garnier: Off the Record iz 2021. godine režirao je Gabin Rivoire, a odabrala ga je Mira Vočinkić.

Izvor: HRT

____

Ukoliko propustite ovaj termin, film uvijek možete vratiti i pogledati ukoliko koristite TV usluge telekom operatera. No, postoji i online verzija filma koja se može pogledati besplatno ovdje.

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2