Skip to main content
  • 26.11.2023.

Otvaramo arhivu: Pogledajte kako je izgledao web Klubske Scene od 2001. do 2011.

KlubskaScena.hr, neizostavan akter elektroničke glazbe u Hrvatskoj i regiji, grabi prema 23 godine strastvene predanosti i ljubavi prema glazbi

Piše: 


U petak, 1. prosinca obilježavamo nevjerojatan put od mjesta najava partija do ključnog središta elektroničke glazbe u Hrvatskoj i regiji, okupljajući zajednicu od preko 100 tisuća posvećenih čitatelja.


Prvi logo osmišljen 2001.g. nakon pokretanja KS

Ekskluzivno uoči toga dana otkrivamo i kako se stranica razvijala od 2001. do danas, odnosno kako je izgledala od samih početaka pa do našeg velikog rebrandinga 2011. U početku se portal sastojao od kalendara sa najavama partya i objave fotografija s partya koje su se razvijale na filmovima.


Izgled 2001. prilikom osnivanja stranice – klik ovdje za veću rezoluciju


Izgled 2004.g. Vijesti su uvedene te godine kao dio sadržaja, pa potom i recenzije i kolumne

U ovoj eri digitalnih transformacija, Klubska Scena će napokon lansirati mobilno prijateljsku verziju web stranice. Naime, već godinama više od 70% posjetitelja dolazi s mobilnih uređaja zbog čega su bili svojevrsni građani drugog reda. Hvala vam što ste imali strpljenja. No, to je samo početak.


Izgled 2005.g.


Izgled 2006.g.

U petak 1.12. organiziramo launch party u Radionici 32 HUB (Mihanovićeva 32, Zagreb) kod Botaničkog vrta na kojoj ćemo predstaviti novi web, ali i pokretanje nove platforme – webshopa.


Izgled 2006.g. tijekom proslave petog rođendana


Izgled 2007.g.


Izgled 2008. – 2010.g.

Početak je u 12 sati, a posjetitelji će imati priliku sudjelovati u predstavljanju novog Klubska Scena webshopa, prvi vidjeti – ali i kupiti merch kolekciju koju ćemo lansirati, uživati u glazbi koju će izvoditi Stephanie Prekali.


Izgled 2011. pa nadalje

Navečer, kao šlag na kraju ovog druženja organiziramo i Endorphin festival inspiriran hormonima sreće u klubu Boogaloo gdje na 3 floora spremamo 37 hrvatskih i regionalnih DJa koji vrte house, techno, dnb, psytrance. Kompletan line up je ovdje, a u ulaznice u pretprodaji na Entrio lli na jednom od fizičkih prodajnih mjesta.

Posebna pogodnost su Grupne 3+1 ulaznice!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2