Skip to main content
  • alt
  • 9.04.2015.

Britanske klupske legende na Braču

Acapulco plaža, ali ovoga puta onaj Acapulco koji se nalazi u Supetru na Braču, zaplesat će na Voi’Sa festivalu.

 
Pet ljeta već ekipe plešu pod zvjezdanim nebom, pet ljeta čekaju zoru uz najbolju elektroniku s onima koje vole i Voi’Sa je postala isprepleteni nereskidivi dio bračkog ljeta. Stoga još jednom, u Zemljinoj 2015. rundi oko Sunca nove ere, na Voi’Si plešemo od 30.srpnja do 1. kolovoza.
 
Večer otvaranja pada na četvrtak kada će iza pulta stati britanska legenda Greg Wilson. Karijeru je započeo još 70-ih, dok ti nisi bio ni tračak u očevom oku, i ujedno je prvi DJ koji je ikada na britanskoj televiziji miksao uživo dvije ploče. 83. je postao i rezident kultne Haciende. Legendarni jahač pulteva u samom je vrhu najtraženijih nu/disco DJ-eva i savršena rampa za lansiranje festivala.
{youtube}VWX9hCFs7Bo{/youtube}
 
U petak si zaveži pojas jer polaziš na slikovito auditorno putovanje kroz funk, disco, vocal house i deep house pa sve do techy momenata s Daveom Leeom aka Joeyem Negrom, još jednom britanskom legendom underground soulfull zvuka koji vrti od ’88.
{youtube}Bnuv8agV1Sw{/youtube}
 
U subotu je pak vrijeme za Eleven Split večer koju će svojm prisutnošću počastiti Ben Westebeech aka Breach. Od lansiranja prvog albuma 2007. nemilosrdno se penje prema vrhu zatrpavši se u suradnje s umjetnicima poput Henrika Schwarza, Jazzanove, Kelis ili Maye Jane Coles. S jednim od najvećih hitova 2013. “Jack” neizostavno je ime pri seciranju britanske house scene.
{youtube}m0EiujcV3Tg{/youtube}
 
No ovo je samo vrh sante koja pluta u čaši tvojih ljetnih užitaka. Tu su još i Eddy Ramichev šestosatni beach set, te zanimljiva glazbena iznenađnje od: Soulparlora, Tome Ricova, Funkytraina, Hrwoea, Pille & Duda Dudes, Jakir brothers, Kid Va & Bocca Sofistifunk feat. Ivan Škvorc/sax, te vizualne poslastice iz Studia Barande.
alt
 
Dnevni program traje od 12 do 21 sat dok će noćni trajati od 22 do 5 ujutro, taman da pozdraviš sunce na horizontu, a karte su ludo pristupačne. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 180 kuna dok je dnevna 70 kuna u pretprodaji, a na ulazu 100 kuna.
 
Ulaznice će se moći kupiti u centru grada Splita na tri lokacije dućana Optika M, a iznenađenje je da svaka ulaznica vrijedi i kao poklon bon od 150 Kn Optike M, čisto da bistrog oka možeš i vidjeti ono što si došao čuti.
 
Za sve detalje, labave rubove i info otplovi ovdje i uživaj.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2