Baner

Crazy Island Festival dovodi poznata imena u centar svijeta

Srijeda, 03 Lipanj 2020

Da za njih ne postoje granice, pokazali su nam organizatori najluđeg festivala na ovim prostorima. Novi festival će već u prvoj godini ugostiti naveliko poznate DJ-eve.


Crazy Island Festival će se održati u centru Ludbrega na Otoku Mladosti. Lokacija je idealna zbog svoje zelene oaze kojom će publika biti okružena. Kroz dva dana trajanja festivala, 7. i 8. kolovoza, na scenu će stupiti brojna poznata imena s DJ scene. Lorenzo, Lukas Inneman, Timo G, Noel Holler, ali i drugi, rasplamsat će publiku svojim najluđim hitovima.


 
Posebnu pozornost privukao je dobro poznati Plastik Funk. Hitovima WHO!, Dare Me i Raveille, pokorio je svjetske ljestvice elektroničke glazbe, a sada će i publika Crazy Island Festivala moći uživati u njima."Drago nam je što ovakvo jedno veliko ime poput Plastik Funka, koji je kolaborirao s najvećim imenima industrije, dolazi na naš mali, mladi festival. On donosi dašak velike scene u ovo naše ludilo - koje će onda prenijeti na publiku onako kako samo on to zna i može", rekli su organizatori festivala.U više od 20. godina na sceni, Plastik Funk je iz temelja promijenio svijet EDM-a. Surađivao je s velikim igračima u ovoj industriji - Avicii, Nicky Romero, Afrojack i Tiesto, samo su neki od njih. Plastik Funk je obišao pozornice od Brazila pa sve do dalekog Japana, a sada će gostovati na ambicioznom mladom festivalu s izvrsnom budućnošću.Za divlje i nezaboravne ritmove uz Plastik Funk i druge izvođače, Early Bird ulaznice su u prodaji! Možete ih pronaći u sustavu Eventim ili na web stranicama Crazy Island Festivala. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Crazy Island Festival (@crazyislandfestival)

Crazy Island Festival dovodi poznata imena u centar svijeta