Skip to main content
  • 15.03.2016.

Imena Ultra Beach partija na Hvaru

19.07. u hvarskom Amfora Beach Resortu održava se četvrti Ultra Beach party na kojem će svirati hit-makeri.

Piše: 


Ultra Europe je jučer objavio dolazak tri producenta: Don Diablo, Robin Schulz i Sam Feldt.

Don Diablo je nizozemski electro i progressive house producent koji se proslavio hitom "On My Mind", a vrlo dobro kotira i suradnja s Tiestom "Chemicals".
{youtube}r6E3J4GPpjc{/youtube}

Robin Schulz je njemački deep house producent koji je karijeru izgradio remixima traka "Waves" i "Prayer in C", a kasnije i vlastitim radovima "Sun Goes Down", "Sugar" i "Headlights". Osim što je tražen kao producent, njegovi DJ setovi su kombinacija deep house i house glazbe.
{youtube}bvC_0foemLY{/youtube}

Sam Feldt je još jedan hit maker iz Nizozemske čiji se video spot za pjesmu "Drive You Home" snimao u Šibensko-kninskoj županiji tj. na tvrđavi Sv. Nikole i u Zablaću. Rad potpisuju naši producenti Deni Kukura i Igor Knežević u suradnji s nekolicinom inozemnih. Inače je poznatiji po obradi pjesme Show Me Love.
{youtube}iXo_9fHDQGA{/youtube}

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk