Skip to main content
  • Loco Dice
  • 10.05.2013.

Loco Dice jedva čeka Hideout, a vi?

Prošlog je ljeta rasturio sve okupljene i hvalili su ga na sva usta, a sudeć prema njegovim riječima, bome se i on vraški dobro zabavio.

Naslovna foto

Loco Dice

Riječ je o Loco Diceu, njemačkome virtuoznome DJ-u i producentu, osnivaču renomiranog labela Desolat, koji se i ovog ljeta ljeta vraća na mjesto zločina – Hideout Festival u Zrću.

{youtube}wE_M9tVUA5U{/youtube}

Oduševljen i ljudima i hranom i ambijentom, čak u tolikoj mjeri da nas je stavio ispred partijanerske meke, Ibize, Loco Dice jedva čeka svoj povratak na glavnu pozornicu daleko najupsješnijeg festivala u Hrvatskoj, čemu ide u prilog i činjenica da je u Velikoj Britaniji bio rasprodan punih šest mjeseci prije početka.  Pogledajte interview s Diceom u nastavku, napravljen prije dva tjedna u Ambasadi od strane Gregora Zalokara.

{youtube}9HvQIAYrj-Q{/youtube}

U svojem trećem izdanju Hideout, od 3. do 5. srpnja, ali imajte na umu da sve počinje već 30. lipnja s prepartyjem, donosi vrhunski line up kojem će čak i oni najizbirljiviji teško naći zamjerku.  Uz već spomenutog,  i zaista nabrijanog, Loco Dicea, na glavnoj pozornici nastupit će i svjetski slavan Jamie Jones kojem će se pridružiti i Miguel Campbell, potpisnik velikog hita "Something Special".  Iz Njemačke stiže dvojac Modeselektor, a DJ set će odvrtiti australsko-britanska drum and bass grupa Pendulum čiji je nastup na prvome Hideoutu oduševio sve prisutne.

Britanski dvojac Chase and Status te Andy C zaduženi su za drum and bass užitke, a tu su još i Four Tet, Seth Troxler, Francesca Lombardo, Scuba, Pangaea, Dixon, Ryan Elliot, John Talabot, Heidi i pregršt drugih trenutno najvrućih imena svjetske scene.

{youtube}0BKPUCxSQ1U{/youtube}

Hideout je za one koji ne boluju od morske bolesti u ovogodišnjem izdanju osmislio čak 18 boat partyja koji traju od 1. do 5. srpnja, a pod dirigentskom su palicom ekipa iz 2020Vision Recordings, WE OWN, Metropolis, Black Butter Records,Digital Soundboy, Benga, Rudimental, High Contrast, Adam Shelton, Bondax i drugih.

Iako smo već rekli kako je Hideout u Velikoj Britaniji rekordno rasprodan, ovo je jedna od rijetkih prilika kada možemo biti sretni što smo Balkanci te svoju ulaznicu još uvijek možete osigurati po veoma pristupačnoj cijeni od 430 kuna preko sustava Eventim.

Ukoliko vas još nešto zanima, upućujemo vas na Hideout exYu Facebook, te podsjećamo da se oboružate dobrom voljom, ali i visokom UV zaštitom jer uz vruću mjuzu idu i vrući celzijevci.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2