Skip to main content
  • 30.09.2017.

Movement Torino – europski Detroit otkrio sve svoje adute

Želite li čuti legende Detroit sounda, a da nemorate i posegnuti do američkog grada, onda je Torino mjesto za vas. Po uzoru na Movement Detroit festival u Torinu nudi presjek kroz začetnike techno scene pa sve do šireg spektra europskog housea i techna koji će vam dodatno zapapriti tlo.

Piše: 

Movement Torino stigao je do svojeg dvanaestog izdanja i po prvi put održat će se dva eventa. Znamo da je festival u Torinu mlađi brat puno poznatijeg američkog Movement Detroita sa bazom u Europi. Tako će se 28. i 31. listopada održati glavni i najveći eventi festivala sa lokacijom u Lingotto Fiere. To znači da će u danima između održati manji eventi koji će se rasporediti po klubovima i sa nizom radionica.

Subota 28. listopada kroz svoja četiri stejđa rezervirana je za najveća imena house i techno scene. Na popisu su dakle, Tycho live, Robert Hood, Recondite, Raffaele Attanasio, Patrick Topping, Nic Fanciulli, Monika Kruse, Marcel Fengler, Luigi Madonna, Luciano, Luca Agnelli, Lil' Louis, Kerri Chandler, Jeff Mills, Emmanuel Top, Denis Sulta i Apollonia.
{youtube}74kJOtkn8h0{/youtube}

Utorak 31. listopada ugostit će, Chris Liebing, Cobblestone Jazz (Live), Davide Squillace, Derrick May, Janina, Len Faki, Marco Faraone, Mike Huckaby, Modeselektor (DJ set), Nastia, Nicole Moudaber, Octave One (Live), RPR (Rhaddo, Petre Inspirescu i Raresh), Sam Paganini, SBTRKT (DJ set), Sonnja Moonera i Sven Vath. A najviše pažnje privuči se Ben Sims i DVS1 sa setom od čak šest deckova.

U danima između nastupat će imena poput Rodhada i San Popera. Razne radionice i kulturalni eventi rezervirani su za Politecnico di Torino, a na torinskom aerodromu predstavit će se Sound Journey koji će pokazat moć i raskoš sound systema za sve putnike.
 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk