Skip to main content
  • electronic beats festival
  • 27.08.2013.

Objavljeni izvođači Electronic Beats Festivala

Electronic Beats Festival danas je objavio popis izvođača svog zagrebačkog izdanja među kojima je najzvučnije ime ono Fritz Kalkbrenner, inače brata slavnog Paula Kalkbrennera.

Naslovna foto

electronic beats festival
 
Electronic Beats Festival  u svome se drugome izdanju seli u zagrebački  Boogaloo što vrlo vjerojatno znači da se i sam klub početkom jeseni otvara, ali o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni.  
 
Uz već spomenutog Fritza Kalkbrennera, koji će imati live nastup što se odlikuje fuzijom soula, hip-hopa i techna, na popisu izvođača nalazi se i Dena, jedna od ikona berlinske kreativne scene te koja trenutno završava svoj debitantski album.
{youtube}K9T4ErJl_F4{/youtube}
 
Tu je i Efterklang, bend koji na indie sceni postoji već 13 godina, a međunarodnu pažnju stekao je posljednjim albumom "Piramida". Američki indie-pop dvojac MS MR  na Electronic Beats će nastupiti u sklopu svoje europske turneje, a dvojac je postao svjetski poznat zahvaljujući HBO-ovoj uspješnici "Igre prijestolja" koja kao temu treće sezone serije koristi njihovu pjesmu "Bones".
{youtube}miJJQeigC9U{/youtube}
 
Electronic Beats Festival se održava u petak, 8. studenog, a promotivna prodaja limitiranog broja ulaznica po cijeni od 50 kuna uskoro će krenuti u odabranim T-Centrima dok će u redovnoj prodaji iznositi 65 kuna.

{jcal_latest eventid=4224}

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2