Skip to main content
  • alt
  • 26.12.2014.

Prva imena Sonus Festivala!

Prošlogodišnja festivalska bomba na obali u Aquarius, Papayu i Kalypso dovela je preko 50 golemih internacionalnih imena, a Zrče će na pet dana gorjeti i ovoga ljeta.

 
U razdoblju od 16. – 20. kolovoza jedna hrvatska plaža iznova postaje centar party svemira. Čista masa odličnih izvođača zakriviti će glazbeni prostor i vrijeme dok će se horde partijanera sa sunčanima na nosu i nestrpljenjem u stopalima otisnuti prema ovim klubovima na pijesku.
 
Dixon, Loco Dice, Luciano, Richardo Villalobos, Richie Hawtin, Sven Väth i naš domaći momak na zvjezdanom usponu, Mariano Mateljan… samo su neka od imena koja će vas držati budnima do zore, a puni lineup pogledajte niže.

alt

 
Osječate li trnce želje da proplešete ovaj ljetni kvintet dana, izgubite se u glazbi i masi tijelesa, svoje ulaznice možete rezervirati na službenim stranicama. a dok ne doćekamo objavu novih stanovnika lineupa izvolite jedan aftermovie da osvježi sjećanja.
{youtube}FTnnNLXuPjM{/youtube}
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop