Skip to main content
  • 18.06.2020.

Seasplash Festival slavi punoljetnost u izdanju Corona Dance

Seasplash festival slavi ovo ljeto punoljetnost na Martinskoj kod Šibenika, a zbog okolnosti koje su pogodile cijeli svijet ipak će ovo izdanje festivala dobiti jedan poseban naziv – Seasplash Corona Dance.

Piše: 


Od 16. do 19. srpnja na Martinsku dolazi većina najavljenih izvođača, a sljedeći tjedan njima će se pridružiti još novih imena u objavi finalnog line-upa festivala.

Na žalost zbog pandemije i nemogućnosti putovanja ove godine ipak nećemo uživati u nastupima Asian Dub Foundationa, Pitch Blacka, ST!llnessa i Crazy Baldheada. Izvođači koji nisu u mogućnosti nastupati ove godine, pojavit će se u narednim izdanjima festivala.

Bez obzira na ove vijesti, Seasplash pruža i dalje bogat i zanimljiv niz glazbenih gostiju, a tu su pozornice tik uz more, niz besplatnih radionica, kamp u hladu borove šume, dućan ploča i merchandisea, zabave na plaži i jedinstvena opuštena Seasplash atmosfera po kojoj je festival naširoko poznat.

Festivalske ulaznice i dalje po early bird cijeni

Kako bi izašli u susret publici, Seasplash i dalje cijenu festivalskih ulaznica drži na najpovoljnijoj early bird cijeni. ‘Ranograbilice’ su u prodaji sve do 24. lipnja kada cijena festivalske ulaznice raste, a u prodaju će tada biti puštene i jednodnevne i grupne ulaznice.

ENDORFIN Klubske scene osigurava 30% popusta na Ranograbilice

Ukucaj promotivni kod ENDORFIN na Entrio i festivalska ulaznica po early bird cijeni je tvoja.

Umjesto 290 kuna na Seasplash ideš za 203 kn. Ponuda vrijedi do 24. lipnja!

Ulaznice sa kodom Endorfin su rasprodane (ažurirano u utorak, 23.06.2020)

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk