Skip to main content
  • alt
  • 18.06.2014.

Sva imena Soundwavea

Najljepši europski boutique festival, Soundwave, odvija se po šesti put, a ovih je dana festival objavio najuzbudljiviji lineup do sad.

 
Na popisu izvođača festivala nalazi se  7 veličanstvenih s Novog ZelandaFat Freddy’s Drop, prati ih Madlib, legendarni DJ i producent iz Los Angelesa, te britanski Mr. Scruff. Dolazi i Gold Panda koji je osvojio pohvale nakon prošlogodišnjeg izdanja “Half Of Where You Live”, kao i Jonwayne, dobitnik  Worldwide Awards za album godine, Gentleman’s Dub Club iz Leedsa i The Fun Lovin’ Criminals frontman i BBC 6 Music DJ Huey  Morgan. 
{youtube}8DlQ-lIAsWs{/youtube}
 
Ističu se i prošlogodišnji miljenici Om Unit, Eliphino, Riot Jazz i Andrew Ashong. Lineup zaokružuju Anushka i Dele Sosimi koji će u svom nastupu odati počast legendarnom Feli Kutiju.  Potpuni line up pogledajte na službenoj stranici Soundwave festivala.  Festival se održava od 17. do 21. srpnja, a ulaznice po sniženim cijenama za regiju kupite u sustavu Entrio. Dnevne su 275 kuna, a festivalske 700 kuna. Svi kupci moraju na ulazu predočiti važeću osobnu iskaznicu.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2