Skip to main content
  • alt
  • 13.07.2015.

Sve je spremno za SMS festival!

Što imaju zajedničko DJ Koze, The Black Madonna, Moomin, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Höppner i Anthony Naples? Lokaciju na kojoj će  se zajedno zateći, aka Tisno.

 
Po 6 puta za redom u rajski festivalski vrt vraća se SMS festival. Stop Making Sense će te obgrliti ugodnim toplim besmislom od 16. – 19. srpnja na lokaciji The Gardena Tisno, po palubama brodova koji dva puta dnevno isplovljavaju na pučinu na partijima koje režiraju ekipe Mobilee, Tesselate, Warm, Percolate, Get Diverted, Club te je u gostima Martyn, Jackmaster, Jasper James, Skream ili pak Sebo K. i u klubu poznatom po najluđim afterima Barbarella’s. Klub dere svake večeri od ponoći dok sunce ne ustane u 6 ujutro, a prve zrake čekate s Levonom Vincentom, Martynom, Skreamom, Jasperom Jamesom ili primjerice Miss Jools.

alt

 
Na ljeto u goste dolazi DJ Koze, jedan od najpoznatijih njemačkih DJ-eva i producenata, a predvodit će ekipu Tesselate zabave na brodu. Levon Vincent će zajedno s Nickom Höppnerom u klubu Barbarella’s predstaviti zvuke koji dokazano tjeraju na ples. The Black Madonna je već prepoznatljivo ime na sceni koje svakim nastupom gradi dinamične i razigrane vinyl setove na potezu od disca do techna.
 
Jedan od najproduktivnijih engleskih producenata Graeme Clark ili The Revenge obilježit će subotu uz Get Diverted ekipu i obojati dan svojim disco tonovima. Na SMS dolazi i Moomin, njemački deep house producent kojeg često nazivaju mađioničarem house glazbe. I ove godine domaći dečki asistiraju u programu, tako će u petak Beach Bar domaćin biti DJ i radijski voditelj Jan Kinčl Zero koji će predstaviti lokalnu scenu, uz gostovanje Boruta Cvajnera iz Pule, kao i pobjednika regionalnog DJ natječaja, a ove godine to je Matija Duić

alt

 
Poptuni raspored festivala možete provjeriti ovdje a za lineup kliznite baš tu. Zvučna kulisa četverodnevnog lutanja bespućima besmisla žanrovski se nastanila na lokacije između housea, disca, techna, electra, soula i funka, a glavu možeš odmoriti u kampu, u luksuznim Shikar šatorima, prostranim prikolicama, na jahtama ili čak 80 apartmana na samoj lokaciji, pa za koji info skokni ovdje.
 
Upadi će va vrijediti za sav program na lokaciji The Gardena Tisno i za aftere u Barbaella’s, dok ćete za maritimna brodska glazbena ljuljana upade kupovati odvojeno. Cijena festivalke je 650 kn a dneva ulaznica je 220, pa se po njih uputi u sustav Entria.

alt


Svima koji dolaze želimo ludo ludo dobru zabavu i potpuno besmisleni gubitak u svemu onome zbog čega je život ljepši!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk