Skip to main content
  • alt
  • 21.07.2015.

Treće izdanje Sonusa s elektroničkim Olimpom!

Isprepleteni krugovi trećeg Sonus festivala iznova slažu cvijet života kroz glazbu u svome središtu na vrućem pijesku Zrća.

 
U pet dana i pet noći rasprostrti kroz tri kluba smjestit će se 70 svjetskih izvođača i to ekipa sa samoga vrha najjačih.

alt

 
Kada pobereš vrhnje s vrha to izgleda ovako. Na Sonus u 2015. ljetu nove ere stiže gospodin otac Sven Vath, virtuozni akrobat gramofona Ricardo Villalobos, opskurni doktor minimala Richie Hawtin, golemi Marco Carola, nimalo stereotipni osnivač “Stereotipa” i dvostruki nosioc titule naj DJ-a svijeta, Dixon. Zatim se s Olimpa na Zrće spuštaju i Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame i oh još toliko divnih ljudi.

alt

 
Nakon što se prošlogodišnji Sonus naklonio potpuno rasprodan, i ove godine se od 16. do 20. kolovoza očekuje stampedo od desetaka i desetaka tisuća rasplesanih stopala na podijima Papaye, Aquariusa i Kalypsa.
 
I ove godine stanovnici pod balkanskim nebom imaju priliku uhvatiti jeftinije EX YU upade koji za 5 dana festivala iznose 620 kn koje možete uhvatiti putem Entrio web trgovine i na Entrio prodajnim mjestima.
 
A dok plesna avantura Sonusa ne odere još jednom ostavljamo vas s isječcima prošlogodišnje glazbene ekstaze. Enjoy!
{youtube}hwF5EmHpJHw{/youtube}
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2