Baner
alt

UMEK leđa o leđa s Coyu na ADE-u

Četvrtak, 10 Rujan 2015

Tko bi rekao da je prošlo već 20 godina od kada je mali kružok elektroničkih vizionara u Amsterdamu krenuo napraviti nešto lijepo...

 
ADE se rodio s ciljem unaprjeđenja jedne kulture. Daleko odmakao od koncepta samo festivalskog vibriranja kostura, postao je toliko mnogo više, ušće u koje su se slili glazba, ples, inovacija, edukacija, nove tehnologije, druženje s umjetnicma, pomicanje granica onoga što je moguće, predstavljanje novih projekta...

alt
 
ADE će se tako ove godine odvijati u srcu listopada od 14. do 18. i ugostiti 365 tisuća ljudi na preko 300 evenata i 100 lokacija i s 2200 umjetnika od kojih je za sada potvrđeno 1675.
 
Posebno nam veselje čini najaviti novi Umekov projekt u kojem se za pultom oslanja na snažna techno leđa Coyu-a. ovaj B2B set je po prvi puta predstavljen među zidovima legendarne Ambasade Gavioli na Umekovom domaćem tlu,  a UMEK B2B Coyu + 1605ers projekt je zatim na poziv velikog Coxa preselio i na Terazza floor ibiškog Spacea 7. srpnja, da bi tri dana kasnije u Giraffe klubu oderao i na Ultri Europe.

alt
 
Nakon dugovrate beštije svijet će ih moći uloviti uz podršku Dosema, Ramira Lopeza, Siwella i Farshad Kaya u subotu, 17. listopada na Dido Events na adresi Jan van Galenstraat 315A. Dva label bossa preuzimaju pulteve u sudaru 1605ersa i glavne mačke Suara labela. Pa prrrrovjeri kako zvuče veliki zajedno ukaže li se prilika. Svašta se još može dogoditi do listopada.
UMEK leđa o leđa s Coyu na ADE-u