Skip to main content
  • studio
  • 15.06.2016.

Radionice u sklopu 14. Seasplash festivala

Tonska radionica ove će se godine predstaviti u novom ruhu, ruhu soundsystem kulture.

Piše: 


Što su to zapravo soundsistemi, kako su evoluirali kroz povijest i gdje su danas u odnosu na suvremene razglasne sisteme? Što je to signal flow, kako ga pratiti i podesiti njegove parametre u sistemu? Sve to, a i mnogo više, saznajte uz uzbudljiv obilazak i prezentaciju moćnih festivalskih soundsistema na tonskoj radionici 14. Seasplash festivala.

Voditelj radionice je Robert Martinović (Bamwise, Digitron Sound). Rok za prijavu na tonsku radionicu je 10.7., a prijave se vrše putem upitnika.

Radionica video produkcije
Drugu godinu zaredom edukacijska platforma VisuaLab/EduSplash organizira radionicu video produkcije. Kao i prošle godine, radionicu vodi David Tešić, diplomirani televizijski producent i dugogodišnji dokumentarist Seasplash festivala. Radionica će se odvijati u dvije faze s ukupnim trajanjem od 21. do¬ 27.7.2016. U radionici mogu sudjelovati i posjetitelji festivala, a jedini uvjet za sudjelovanje je posjedovanje vlastite opreme za snimanje (video kamera, digitalni fotoaparat, mobitel / smartphone, i sl.). Rok za prijavu na radionicu video produkcije je 10.7., a prijave se vrše putem upitnika.

DJ radionica
14. Seasplash festival i DJ radionica vas pozivaju da se uključite u svijet miksanja gramofonskih ploča. Uključite se i naučite kako beat-matchati iliti "smiksati" dvije stvari; što je scratch i kako se primjenjuje te što je to beat juggling. Razgovarat ćemo o programima za miksanje, DJ opremi, medijima (Vinyl, CD, HD, TAPE) i svemu vezanom uz DJ-ing.

Voditelj: DJ Venom u Šljiviku. Prijave za sudjelovanje i informacije na: djradionica@pozitivanritam.hr / mob: +385955625868
Tonska, video i DJ radionice provode se kroz projekt VisuaLab/EduSplash.

Dub Yoga
Opustite se uz Yogu na Seasplash festivalu! Dub Yoga sastoji se od tjelesnih vježbi, postura ili asana, relaksacije, vježbi disanja, koncentracije i meditacije. Vježbat ćemo i Acro¬Yogu! Radionica je besplatna za sve posjetitelje festivala. Planirano vrijeme odvijanja yoge je od 18.30 do 20.30, na plaži, u hladu.

VisuaLab/EduSplash platforma na 14. Seasplash festivalu!
Multimedijska platforma za edukaciju i razvoj VisuaLab/EduSplash, kojoj je osnovni cilj doprinijeti uključivanju mladih u procese osmišljavanja i organizacije kulturnih događanja, ove godine u sklopu festivala provodi projekt pod nazivom S.O.S. (Stjecanje Organizacijskih Sposobnosti).

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2