Skip to main content
  • 3.06.2019.

Domaći i regionalni DJ-i o Sea Staru: Festival je bio vrhunski i jedva čekamo iduća izdanja

Ovogodišnji Sea Star pamtit će se još itekako dugo, a, kad su se dojmovi slegli, popričali smo s glavnim zvijezdama Nautilus Arene, za koju je line-up slagala upravo Klubska Scena.

Piše: 


Na Sea Staru mi je bilo ludilo, stigao sam dan ranije pa sam otišao vidjeti kakva je tamosfera i prvu večer. Mogu reći da mi se sviđa mi se cijeli koncept festivala jer se može čuti dosta različitih vrsta muzike, a lokacija je predobra. Bilo je baš lijepo vidjet toliko prijatelja i kolega na jednome mjestu,” kaže nam DJ Jock, jedan od najjačih splitskih elektroničkih aduta, koji je set imao u najljepše vrijeme – taman kad sunce izlazi na obzor.

Publika je bila fenomenalna, bas sam guštao puštati muziku. Pogotovo kad je svanulo, to je prebacilo sve u drugu dimenziju,” kaže pa hvali organizaciju: “Ekipa iz Exita stvarno zna napravit dobar i kvalitetan festival i sigurno imaju najbolji hospitality od svih evenata na kojima sam nastupao. Mislim da će ovaj festival samo rasti iz godine u godinu i baš me zanima koji će sve izvođači biti bookirani u narednim godinama.

Jockovo oduševljenje i entuzijazam dijeli i veliki Petar Dundov.Bilo je izvrsno na Sea Staru, produkcija je fantastična, kao i zvuk, a svirka je bila prava uživancija. Atmosfera na flooru je bila odlična, a publika je bila naj. Uspio sam poslušat Wu Tang Clan, dečki su razvalili, promuvao sam se malo po stagevima, posebno su mi se dojmili Unique, Marko Nastić, Lawrence Klein i Marcel. Uglavnom provod za 5,” rekao nam je Petar.

DJ Unique na Sea Star je stigao drito s južnoameričke turneje. “Bila mi je čast nastupiti na Sea Star festivalu, publika je bila izvrsna, a vibe jako dobar i pozitivan. Dao sam najviše što sam mogao s obzirom da sam se vratio s turneje bolestan, tako da vjerujem da bi u drugim okolnostima bilo još i bolje,kaže Unique, pravim imenom Matko Butković. “Poslušao sam svog dragog prijatelja Petra Dundova, kao i Marka Nastica, atmosfera je bila na vrhunskom nivou. Line up je super jer podržava našu scenu i daje support lokalnim izvođačima,” objašnjava. Ovo mu je bio prvi put na Sea Staru, no, nada se, ne i posljednji. “Najviše me se dojmila lokacija u blizini samog mora i plaže, već samim time je festival poseban, a oduševio me i zbog različitih žanrova muzike koje pruža,” rekao je.

Lawrence Kleinu Sea Star je bio pravo zagrijavanje za ljeto i prilika za brušenje forme – odmah dan nakon što je preuzeo Nautilus Arenu, išao je rasplesati publiku i na Vortex Yoruba Family Eventu na Čigrađi.

Ma, kako će biti nego odlično svirati na ovako ozbiljnom i velikom festivalu s vrhunskom produkcijom i brojnim posjetiteljima. Sea Star je na svim razinama bio top, a posjećenost velika na svim stageovima. Bilo je krcato ljudi sa svih strana svijeta, a posebno puno Slovenaca i Talijana,” kaže nam Šibenčanin Lovre.

Velika mu je čast bila naći se u tako respektabilnom line-upu. “Dundov je bio stvarno odličan live, on me se najviše dojmio te večeri, iako su i ostali odradili dobre setove, u okvirima koje sam i očekivao. Jocka nažalost nisam čuo do kraja, išao sam leći jer sam ujutro rano putovao. Na drugim floorovima nisam bio, ali naš je bio stvarno divan!”, priča Klein, pa kaže i da mu je posebno drago bilo što na njegovom stageu na početku seta nije bilo previše ljudi, no prilično se brzo napunilo.

Kao i Lovri, Petar Dundov bio je favorit i Marku Nastiću.Dundova sam definitivno morao poslušati. Volim njegovu muziku, a nemam ga priliku toliko često čuti, dok sam ostale u većoj ili manjoj mjeri imao priliku vidjeti u skorije vrijeme. Dundov mi je jedan vrlo interesantan artist, a i osobno ga poznajem već godinama,“ rekao nam je Nastić. Pročitajte kompletan intervju sa Markom Nastićem ovdje.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2